Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Error: Failed to load page when logging into Adobe Analytics : Bad Gateway 400

Avatar

Level 1

Hi Minds,

Rajat_120_0-1643005731322.png


I get this error recently when trying to log into my Adobe Analytics account and go into the analytics reporting section. This is not a new account as I have been using this from more than 6 months now. I use Chrome on HP Probook. I also tried logging in on Firefox, but got the same error, which is strange. Also, I tried login after clearing Cache and Cookies.

 

Please let me know what I could do to fix this. Thank you!

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Level 2

@Rajat_120  Can you once contact any analytics admin in your company and get your account validity checked once from the Admin -> Users management section ? May be your account is expired and they can increase it from the Analytics itself. 

View solution in original post

3 Replies

Avatar

Correct answer by
Level 2

@Rajat_120  Can you once contact any analytics admin in your company and get your account validity checked once from the Admin -> Users management section ? May be your account is expired and they can increase it from the Analytics itself. 

Avatar

Level 1

Thanks Aman for your response.
If that is the case then I have to check with my super admin to extend my accounts validity.
I will keep the forum updated if that resolves my problem.

Regards,
Rajat 

Avatar

Level 2

@Rajat_120 I have also saw this problem, this issue comes due to low interent speed sometimes.