Expand my Community achievements bar.

Join Cristinel Anastasoaie, Timothy Furlow, and Brent Kostak, WEDNESDAY, 2/28/24 @8am PT for the next Adobe Target Community Q&A Coffee Break on topics from the recent High Performance Recommendations Webinar PT 2 of the ongoing Target Personalization Maturity Webinar Series
SOLVED

Batch is Empty (Response ) Getting error when trying to create profiles using Bulk Profile Update API v2

Avatar

Community Advisor

We are trying to create some test profiles in our environment, and  we are executing the following command for calling the Batch Update profile API v2      'http://OUR_CLIENT_ID.tt.omtrdc.net/m2/OUR_CLIENT_ID/v2/profile/batchUpdate'

 

The contents of the BATCH.txt file are like this:

 

batch=thirdPartyId,param1,param2

xxxxx,y,y

 

And we are getting this error:

 

<response>
    <success>false</success>
    <visitorId></visitorId>
    <message>Batch is empty</message>
</response>

 

Could you please help me to resolve this.

 

Thank You

 

 

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Community Advisor

@LordOfTheRings

 

This call is not working from postman. 

 

Please use CURL command with UNIX command prompt.

 

I have used Curl with Ubuntu then it worked for me.

 

Thank You

 

 

View solution in original post

6 Replies

Avatar

Community Advisor

It is very urgent. Please help me on below query.

 

 

 

thisdenotes a person or thingMore (Definitions, Synonyms, Translation)

Avatar

Community Advisor
Hi @UMA I am also getting same error , how did u fix it

Avatar

Correct answer by
Community Advisor

@LordOfTheRings

 

This call is not working from postman. 

 

Please use CURL command with UNIX command prompt.

 

I have used Curl with Ubuntu then it worked for me.

 

Thank You

 

 

Avatar

Level 1

@Umamaheswari_YakkalaIt's working for you? 

 

I'm having the same issue here, and migrating to Unix cURL doesn't seem to work in my case.

Avatar

Community Advisor

Pls share what CURL command are you using? 

 

CUrl should work from WSL command prompt

 

Thank You,

Uma

Avatar

Level 1

I had the same issue when I tried to make the POST request in Python. 

 

Can someone post a working example using the request library?  B/c it seems like I am doing everything right.