Highlighted

I'm unable to access the Package Share from URL

Avatar

Avatar

moek18753296

Avatar

moek18753296

moek18753296

12-06-2018

Hi,


I'm unable to access the package share site internally via AEM, or by visiting: https://www.adobeaemcloud.com/content/login.html

It logs me in just fine, but when I attempt to access the Package Share site I get the following message:

Thank You! Thank you for signing-up to use Adobe Experience Manager (AEM) Cloud Management. You will be receiving an email shortly from Adobe with a link to login with your Adobe ID credentials. If you have any questions, please post it at our forum at http://forums.adobe.com/community/cq_cloud

This has been the case for the past two months.  I even created another account to see if it was the account that was the issue, but the same thing happens.

Thank You

Replies

Highlighted

Avatar

Avatar

Ratna_Kumar

MVP

Avatar

Ratna_Kumar

MVP

Ratna_Kumar
MVP

12-06-2018

Hi,

I just now opened my local instance and entered my Adobe credentials in the package share.

I successfully logged into to package share and see all SP's available over there.

PackageShare.PNG

Note: Before loggin in - First you need to create the Adobe credentials.

Thanks,

Ratna Kumar.

Highlighted

Avatar

Avatar

Vish_dhaliwal

Employee

Avatar

Vish_dhaliwal

Employee

Vish_dhaliwal
Employee

12-06-2018

Hello,

Were you able to login with Adobe credentials before?

Send an email with your account details to cuscare@adobe.com.

Regards,

Vishu

Highlighted

Avatar

Avatar

fabianh12876403

Avatar

fabianh12876403

fabianh12876403

18-04-2019

This happens so many times. Just now, I'm not able to login.

The solution is that adobe have to restart the Package Share Server. Because sometimes it get frozen (for some reasons).

After a restart everything works fine until the next frozen situation (and there are many!)

So everytime you ask in a forum, why the login is not working. The people restart it, and some adobe dudes test the connection, and voila everything works fine. And just you are the dork.

I think it's kind of the tactic of adobe, to hide problems. Because this happens since 5 years. And I think they don't want to work on a solution (or have to less workers).

Highlighted

Avatar

Avatar

fabianh12876403

Avatar

fabianh12876403

fabianh12876403

18-04-2019

And a miracle happened. It's working now! Until the next Server Problem, that nobody by Adobe will recognize, until somebody will post a question about "access package share not possible". So I'm looking forward to it.

Highlighted

Avatar

Avatar

markc57904307

Avatar

markc57904307

markc57904307

22-04-2019

I think my issue is different - I’m unable to access the package share in or outside the corporate network.  I contacted customer support, but I got the run around.  As a former Adobe employee, all signs point to them intentionally blocking  account.

Highlighted

Avatar

Avatar

MBellino

Avatar

MBellino

MBellino

25-04-2019

Dear Adobe Team

It's time again, please restart your (package share) service, because is not accessible again.

Thank you

Mario

Highlighted

Avatar

Avatar

fabianh12876403

Avatar

fabianh12876403

fabianh12876403

25-04-2019

Yes same here. And Yesterday was it the same.

I really don't get it why they don't fix this huge problem.

But I found a new Trick, that sometimes works. If the page is loading long after you click login. The browser (chrome) will ask you if you want to wait. And then you say yes. Maybe more than one time. Than after 10 min of waiting, you might be logged in. It worked yesterday when I logged in, with this trick.

I think adobe would say, "this is not a bug, it's a feature". Like they sayed with the new handling of the dictionary in aem 6.4, where most important functions are missing.

Highlighted

Avatar

Avatar

johndoe42

Avatar

johndoe42

johndoe42

29-04-2019

Hi

I have a similar issue. When trying to access package share from outside AEM (regardless of Firefox or Chrome) the website freezes upon login. However when I open package share in Firefox from within AEM it works almost every time. Not sure what the issue is but maybe this helps some of you lot.

BR JD

PS: Adobe y u no restart?