Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Dam assets not showing any property after upgrade to 6.5.5

Ravindra17
Level 1
Level 1

Hi All,

 

Need suggestion or solution for below issue:-

 

I have recently upgraded Aem from 6.3 to 6.5 and also applied the patch 6.5.5. Upgraded was successful as per the logs and I really do not see any issue; however, after this upgrade we are seeing these major issues:-

 

1. dam assets not showing any properties. I can see folders there is no details apart from folder tree.

2. Pages are not loading properly.

 

Steps to fix the issue:-

1. we have seen few indexing errors and exceptions which I have fixed after running re-indexing.

2. I have also tried to fix the assets by running workflow for individual content.

 

but still issue is same any suggestion or solution would be appreciable, I have also logged ticket with adobe didn't get much help as of now.

1 Accepted Solution
kautuk_sahni
Correct answer by
Community Manager
Community Manager

Reply from the @Ravindra17 

 

He fixed the issue by following the below steps:-

1. Go to http://aem-host:port/workflow and log in as admin

2. Click on the Instances tab and terminate all workflows

3. Go to http://aem-host:port/crx/de/index.jsp

4. Browse to /var/eventing

5. Delete all folders under "assigned", "unassigned" and "canceled"

 

View solution in original post

5 Replies
Ravindra17
Level 1
Level 1

I have fixed the issue by following below steps :-

1. Go to http://aem-host:port/workflow and log in as admin

2. Click on the Instances tab and terminate all workflows

3. Go to http://aem-host:port/crx/de/index.jsp

4. Browse to /var/eventing

5. Delete all folders under "assigned", "unassigned" and "cancelled"

Ritesh_M
Community Advisor
Community Advisor

Hi @Ravindra17 ,

 

Need to understand more in order to figure out root cause-

 

1. You mentioned that assets are not showing any properties but you are also mentioning that only folders are visible in tree (which I believe you meant in CRXDE), please confirm.

2. Are you seeing any errors/exceptions in logs, browser console/network tab errors while loading pages. Are those static pages or you are hitting any web API?

3. Which workflow you tried to fix the assets issue?

 

I believe since you had already raised Adobe ticket so they must have validated that the steps of migration are right in order.

kautuk_sahni
Correct answer by
Community Manager
Community Manager

Reply from the @Ravindra17 

 

He fixed the issue by following the below steps:-

1. Go to http://aem-host:port/workflow and log in as admin

2. Click on the Instances tab and terminate all workflows

3. Go to http://aem-host:port/crx/de/index.jsp

4. Browse to /var/eventing

5. Delete all folders under "assigned", "unassigned" and "canceled"

 

View solution in original post