Copy paste components from one page to the other is not working

Avatar

Avatar

pradheep

Avatar

pradheep

pradheep

20-08-2019

We recently upgraded from AEM 6.2 to 6.4 and since then copying and pasting the components from one page to the other is not working. Is that a product issue or do we need to make changes from our end?

Service Packs installed: SP-4

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar

jbrar

Employee

Avatar

jbrar

Employee

jbrar
Employee

20-08-2019

For 6.4, this is fixed in SP6(Internal Ticket) which will be released on September 19th

Internal ticket for reference: CQ-4256019

[1] Adobe Experience Manager Help | AEM maintenance releases roadmap

Answers (4)

Answers (4)

Avatar

Avatar

Vish_dhaliwal

Employee

Avatar

Vish_dhaliwal

Employee

Vish_dhaliwal
Employee

20-08-2019

Hello,

After pasting the component to the destination page, you must refresh the page.

This is documented here :

ClassicUI -- https://helpx.adobe.com/experience-manager/6-4/sites/classic-ui-authoring/using/classic-page-author-...

TouchUI -- https://helpx.adobe.com/experience-manager/6-4/sites/authoring/using/editing-content.html#EditConfig...

There is an improvement request around this: CQ-4256019 which is planned to be released in 6.4.6.0.

Regards,

Vishu

Avatar

Avatar

hamidk92094312

Employee

Avatar

hamidk92094312

Employee

hamidk92094312
Employee

20-08-2019

Then Its most likely caused by the known issue referenced by JaideepBrar above since you have the proper permissions and have been able to perform the same in older versions.

Avatar

Avatar

pradheep

Avatar

pradheep

pradheep

20-08-2019

1. Can you clarify if you are using touch UI view or classic UI view ? - We are using Touch UI

2. Is this happening for custom components or OOTB components ?- It is happening for custom components

3. I am assuming you have been able to perform this task in the past so you have proper permissions over pages/contents (?)- Yes, we are able to perform in AEM 6.2. After the migration the component is not showing up until I refresh the page. I have permissions to manipulate on content.

Avatar

Avatar

hamidk92094312

Employee

Avatar

hamidk92094312

Employee

hamidk92094312
Employee

20-08-2019

1. Can you clarify if you are using touch UI view or classic UI view ?

2. Is this happening for custom components or OOTB components ?

3. I am assuming you have been able to perform this task in the past so you have proper permissions over pages/contents (?)