Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Invalid bundle error

graphics02p6445
Level 2
Level 2

My app goes through the Application Loader and says that it is a success but then I get an email from Apple saying...

Invalid Bundle - This app includes files that were built with bitcode enabled but without doing an Archive or Install build, possibly from a library or framework that was imported but not built as part of the project. Full bitcode content is only generated in an Archive or Install build.


I see no options for this anywhere, for building certs or in DPS. Has anyone run into this issue or have any ideas?

1 Accepted Solution
Neil_Enns_-_Ado
Correct answer by
Employee
Employee

This is now resolved. You'll need to edit the app in App Builder and click the submit button to force a rebuild. The rebuilt app should upload successfully to iTunes. Thanks for reporting this and for your patience while we addressed it!

Neil

View solution in original post

0 Replies
Neil_Enns_-_Ado
Employee
Employee

Try rebuilding your app. We had a deployment of the iOS viewer that was up briefly that had an error, and it was resolved at 1:18pm today. Chances are you were one of the lucky few who built in the tiny window where we had an incorrect binary posted

If rebuilding doesn't fix it please let me know.

Neil

graphics02p6445
Level 2
Level 2

by rebuilding do you mean create a new app? Or redownload the current unsigned one and resign it?

Neil_Enns_-_Ado
Employee
Employee

Edit your existing app in the dashboard and wait for the Submit button to light up. Click submit, which will force a rebuild of the app. Then download and sign.

Neil

graphics02p6445
Level 2
Level 2

thanks for the reply I rebuilt it and resubmitted but I'm getting the same error.

Neil_Enns_-_Ado
Employee
Employee

Have you tried installing the app on your device before submitting? Does it install?

Neil

Neil_Enns_-_Ado
Employee
Employee

Also are you sure you have the most up-to-date version of Application Loader? What version is installed?

Neil

graphics02p6445
Level 2
Level 2

I have application loader 3.0, I haven't tried a direct install just yet but will try to tomorrow.

Neil_Enns_-_Ado
Employee
Employee

Ok, thanks. We're trying something on our end too to see if we can replicate the issue.

Neil

Neil_Enns_-_Ado
Employee
Employee

Hi Matt,

We were able to reproduce the problem internally. The status page at http://status.adobedps.com/ should be updated shortly. We're working on a fix.

Neil

graphics02p6445
Level 2
Level 2

Neil I'd order you a pizza if I could. Thank you.

Neil_Enns_-_Ado
Employee
Employee

Aw, thanks. Save it for after we make the fix


Neil

Neil_Enns_-_Ado
Correct answer by
Employee
Employee

This is now resolved. You'll need to edit the app in App Builder and click the submit button to force a rebuild. The rebuilt app should upload successfully to iTunes. Thanks for reporting this and for your patience while we addressed it!

Neil

View solution in original post