Properties missing in some data types for the content fragments

Avatar

Avatar

melaniel8890688

Avatar

melaniel8890688

melaniel8890688

21-12-2020

Hello,

 

When creating a content fragment model, the data types "multi line text", “number field” and "enumeration" are missing the following properties:

  • Mandatory flag for “multi line text” and “enumeration”
  • Max. length for “multi line text” and “number field” 

We are using the latest 6.5 FP. Is it that feature on a roadmap ? Can we expect it in future releases ? Or should we request an evolution to add these fields ?

Below is a snapshot showing the properties of the multi line text, we see that these 2 options are missing:

Screen Shot 2020-12-17 at 9.55.28 AM.png

 

Note: using the table kept deleting the content of my request so not using it...

content fragments
4 Comments

Avatar

Avatar

kunal23

MVP

Avatar

kunal23

MVP

kunal23
MVP

21-12-2020

You can contact the support team or your Adobe representative in the account to find out whether the feature is in the roadmap or not. 

Avatar

Avatar

hamidk92094312

Employee

Avatar

hamidk92094312

Employee

hamidk92094312
Employee

21-12-2020

Hi @melaniel8890688 

Please note that this section of the community is dedicated to feature requests for AEM. So it is not clear to me if this is a feature request or a question that should be asked in other relevant section of the community OR AEM support. Please see the guideline on how to submit a feature request. Thanks

https://experienceleaguecommunities.adobe.com/t5/adobe-experience-manager/guidelines-for-submitting-...

Status changed to: Needs Info

Avatar

Avatar

melaniel8890688

Avatar

melaniel8890688

melaniel8890688

22-12-2020

Right, the questions may be misleading but it is a feature request. 

I already posted on this same topic in the main forum, where they recommended to post here, and contacted the support team on this topic. 

Avatar

Avatar

melaniel8890688

Avatar

melaniel8890688

melaniel8890688

22-12-2020

And as mentioned, I tried to use the template multiple times but the content of the table just kept being erased (HTML issues). That's why the post does not have any particular format. All the information is there though.