Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

jennfrost
Community profile jennfrost Level 2
Job title here
Location here
10 BADGES
Level 2

Level 2

Learn more
Joined the community 09-07-2015 1:50:51 PM
Offline
Top badges earned by jennfrost
Customize the badges you want to showcase on your profile
Re: Text not appearing in Published browse page after update
Avatar
Ignite 5
Level 2
jennfrost
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

14 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
Give Back
View profile
jennfrost
- Adobe Experience Manager Mobile
Thank you for the feedback!So, I don't think it was a caching issue because it was happening on multiple devices with the published version of the app. It is already in our client's hands and they have passed the app around to a few hundred of their employees, so asking them all to uninstall the app and reinstall it isn't an option.The same thing was happening on the web app viewer too, which leads me to believe caching wasn't the issue.

Views

436

Likes

0

Replies

0
Re: Text not appearing in Published browse page after update
Avatar
Ignite 5
Level 2
jennfrost
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

14 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
Give Back
View profile
jennfrost
- Adobe Experience Manager Mobile
I also just checked my publish version of the app and one of the cards in the bottom right now has text on it...I haven't made any changes since testing it yesterday, so I don't understand why this would be happening..

Views

440

Likes

0

Replies

0
Re: Text not appearing in Published browse page after update
Avatar
Ignite 5
Level 2
jennfrost
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

14 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
Give Back
View profile
jennfrost
- Adobe Experience Manager Mobile
Everything shows up fine in the layout tool. I actually just made all of the text smaller so it shouldn't have bumped anything out of the text area. I have the text area set to T:0 R:20 B:15 L:20.This is super important as my boss is supposed to be presenting this at an Adobe conference today.... so any help would be wonderful.

Views

438

Likes

0

Replies

0
Text not appearing in Published browse page after update
Avatar
Ignite 5
Level 2
jennfrost
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

14 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
Give Back
View profile
jennfrost
- Adobe Experience Manager Mobile
I had to change the size of some of the text in the browse page in order for it to look okay in the web viewer app. When I made that change, the text on a few of the cards disappeared in the preflight app and all of the text except for the box I changed disappeared in the publish app and web viewer. I've tried messing around with the organization of the cards and removing and adding them back in. Tried changing the text size back and changing the size of all the other text but no luck. Is there ...

Views

2.1K

Likes

0

Replies

7
Re: Error uploading DPS Article: Unable to parse the manifest file. (IN014)
Avatar
Ignite 5
Level 2
jennfrost
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

14 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
Give Back
View profile
jennfrost
- Adobe Experience Manager Mobile
Was there a resolution to this issue? I'm getting the same error when trying to upload an article with just an mp4 link in it.

Views

256

Likes

0

Replies

0
Re: This article is unavailable
Avatar
Ignite 5
Level 2
jennfrost
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

14 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
Give Back
View profile
jennfrost
- Adobe Experience Manager Mobile
That did it! I just needed to switch everything to Free. Thank you so much for your quick response!

Views

244

Likes

0

Replies

0
This article is unavailable
Avatar
Ignite 5
Level 2
jennfrost
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

14 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
Give Back
View profile
jennfrost
- Adobe Experience Manager Mobile
Background: We have a totally completed app with quite a few articles and collections throughout that works perfectly in our Preflight version. We have reached a point where we'd like to send out the app to a few hundred people within our clients organization for testing while we work on getting it published in the app store. Obviously, we'd like to send them the "Published" AEM version and keep the preflight to ourselves so we can edit as we need to over the next few weeks.Problem: We've publis...

Views

463

Likes

2

Replies

3
Re: Layout Templates inconsistent throughout different iPad devices
Avatar
Ignite 5
Level 2
jennfrost
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

14 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
Give Back
View profile
jennfrost
- Adobe Experience Manager Mobile
I did see that topic, but the thing that's puzzling me is that it works on one iPad but not the other. I also checked on an iPad Mini and it has the same weird leading as the iPad, but the iPad Pro is perfect. They all have the same iOS update and are loading the same app updates and I obviously need to have it work on all three. For now though I can just create an image out of this text with the logo or adjust the font file we're loading.Thank you very much for your help, Colin!

Views

287

Likes

0

Replies

0
Re: Layout Templates inconsistent throughout different iPad devices
Avatar
Ignite 5
Level 2
jennfrost
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

14 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
Give Back
View profile
jennfrost
- Adobe Experience Manager Mobile
The leading for the "Spring 2017" is 1.7 while the title text below it is 0.9. I tried adjusting it to 1 to see if maybe the value below 1 was messing things up like you said and the leading adjusted how you'd expect it to and bumped all of the text up from the baseline (screenshot attached)So are you suggesting maybe that this is some internal AEM bug between iOS devices? Should I put forward a request to get this figured out by the folks at Adobe?And thank you so much for your quick response!

Views

288

Likes

0

Replies

0
Layout Templates inconsistent throughout different iPad devices
Avatar
Ignite 5
Level 2
jennfrost
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

14 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
Give Back
View profile
jennfrost
- Adobe Experience Manager Mobile
We've used the layout builder to create the browse page below. It looks great on an iPad Pro, but when we load it onto an iPad, the spacing and text sizes seem to be totally different from what we have going on in the layout. I understand that scaling happens to fit onto the smaller screen, but it seems like elements like leading have changed drastically. Compare below:Layout BuilderiPad ProiPadAs you can see, the "Spring 2017" tag has a ridiculous amount of spacing and sits itself right on top ...

Views

1.1K

Likes

0

Replies

4
Re: Edge animation unresponsive in DPS
Avatar
Ignite 5
Level 2
jennfrost
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

14 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
Give Back
View profile
jennfrost
- Adobe Experience Manager Mobile
I found the problem! It was a series of tiny files that edge animate spews out occasionally throughout the folder which interfered with the article file uploading to DPS. I have no idea why they are created, but deleting them seems to solve the problem.Any idea what these things are?

Views

522

Like

1

Replies

0
Re: Edge animation unresponsive in DPS
Avatar
Ignite 5
Level 2
jennfrost
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

14 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
Give Back
View profile
jennfrost
- Adobe Experience Manager Mobile
Hi Bob, thanks for the response.I’ve tried the solution you’ve outlined, unfortunately it doesn’t seem to work in 2015.I failed to mention previously that this animation I’m working on is interactive, would that have any bearing on the workaround you’ve mentioned? I assume I would simply check “allow interactivity” but I tried it both ways with no luck.I’ve had similar issues on a separate, non-interactive animation as well.

Views

368

Likes

0

Replies

0
Edge animation unresponsive in DPS
Avatar
Ignite 5
Level 2
jennfrost
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

14 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
Give Back
View profile
jennfrost
- Adobe Experience Manager Mobile
Hey there, I’ve been having trouble getting an animation to show up/upload in DPSI created this in edge animate, export settings for the OAM file are:TransparencyNo poster imageI dropped the OAM file into Indesign, and exported it as an article with the following overlay settings:Autoplay (.125 delay)Transparent BackgroundAllow User InteractionWhen I view it on the device, I get a black screen with no interactivity.I tried inserting the HTML file as web content with the same settings, which led ...

Views

976

Like

1

Replies

3
Remove top bar in top level browse page
Avatar
Ignite 5
Level 2
jennfrost
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

14 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 5
Give Back 5
Ignite 3
Give Back 3
Give Back
View profile
jennfrost
- Adobe Experience Manager Mobile
Hi there, Is there any way to deactivate the top bar with the hamburger icon in the top level browse page and make it only appear on tap like in articles? I thought there was an option, but I can't seem to find it anywhere in the dashboard or in any tutorials. Thanks!

Views

286

Likes

0

Replies

1
Likes given to