Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

gilliganondata
gilliganondata
Offline

Badges

Badges
6

Accepted Solutions

Accepted Solutions
2

Likes

Likes
0

Posts

Posts
7

Discussions

Discussions
0

Questions

Questions
7

Ideas

Ideas
0

Blog Posts

Blog Posts
0
Top badges earned by gilliganondata
Customize the badges you want to showcase on your profile
Browsers are "(unknown version)" since the latest rounds of browser updates? - Adobe Analytics 15-10-2015
I've checked in several different company logins, and they're all showing "(unknown version)" in the Browsers Report for what I assume are the latest releases of Chrome, Firefox, and Safari. Assuming that report requires some sort of backend mapping of user-agent strings to simplified browser/versions view, it looks like that process might have broken. Is anyone else seeing this issue? I've searched the forums and haven't found mention of it.

Views

600

Likes

0

Replies

4
Re: Report Builder: Preventing email from sending when I add a user to the distribution of the report? - Adobe Analytics 15-10-2015
That did the trick -- no immediate email, and the schedule resumed the next morning with the existing and new recipients. Thanks!

Views

139

Likes

0

Replies

0
Report Builder: Preventing email from sending when I add a user to the distribution of the report? - Adobe Analytics 15-10-2015
I've got a daily scheduled Report Builder report that is going out to a dozen people. I've been fielding requests to add additional people to the distribution of the report. The kicker is that, every time I edit the scheduled report -- even if just to add another user -- the report immediately gets triggered to the entire distribution list.Is there a way to prevent this from happening?

Views

171

Likes

0

Replies

2
Re: Report Builder clashing with the new Segmentation Management (for legacy files?) - Adobe Analytics 15-10-2015
This seems to have been resolved by closing and re-opening the file. I would have sworn that I'd done that when I initially encountered the problem, but maybe not.

Views

124

Likes

0

Replies

0
Report Builder clashing with the new Segmentation Management (for legacy files?) - Adobe Analytics 15-10-2015
I opened a fairly involved Report Builder workbook this morning...and I now get a message that all of the segments I've been using in the queries are deleted. They're not deleted, and "Edit Multiple" made it pretty easy to reconnect the queries to the original queries en masse, but I now have "Deleted Segment: " as a second segment for each of my queries. If I edit the individual query, I get a message that I'm trying to use a deleted segment, and I can just click through and refresh the query a...

Views

147

Likes

0

Replies

1
Re: List Variables in ReportBuilder 5.0 - Adobe Analytics 15-10-2015
FWIW, this was confirmed as a bug and it has since been fixed in Report Builder.

Views

117

Likes

0

Replies

0
List Variables in ReportBuilder 5.0 - Adobe Analytics 15-10-2015
I'm seeing bizarre behavior in ReportBuilder 5.0 with list variables and was wondering if anyone else is seeing the same thing. When I select a list variable, everything in the build of the query goes fine...but what gets returned is actually a list of states -- it looks to be from the standard Geo reporting. That same list1 variable works fine in Reports & Analytics and in Ad Hoc Analysis -- the values aren't remotely related to what is being returned through Report Builder. I tried it on anoth...

Views

140

Likes

0

Replies

1
Likes given to