Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

RobertInfosys
Community profile RobertInfosys Level 2
Job title here
Location here
7 BADGES
Level 2

Level 2

Learn more
Joined the community 20-05-2021 3:16:58 PM
Offline
Top badges earned by RobertInfosys
Customize the badges you want to showcase on your profile
Re: Packaging workflows for maven build not working as ex...
Avatar
Boost 5
Level 2
RobertInfosys
Level 2

Likes

5 likes

Total Posts

11 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Give Back 5
Give Back 3
View profile
RobertInfosys
- Adobe Experience Manager
Now I feel **bleep**. I found that I had the path listed in two sub projects. The first one that would be built, didn't have the path so it would delete the tree and then my custom workflow would be added. Problem solved. Remove the filter that was deleting the tree and things work as expected.

Views

151

Likes

0

Replies

0
Re: Packaging workflows for maven build not working as ex...
Avatar
Boost 5
Level 2
RobertInfosys
Level 2

Likes

5 likes

Total Posts

11 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Give Back 5
Give Back 3
View profile
RobertInfosys
- Adobe Experience Manager
The thing I find odd is that it should only add the /var/workflow/models/custom-workflow or modify children. It is wiping out everything at /var/workflow/models and adding the new one.

Views

160

Likes

0

Replies

0
Packaging workflows for maven build not working as expected
Avatar
Boost 5
Level 2
RobertInfosys
Level 2

Likes

5 likes

Total Posts

11 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Give Back 5
Give Back 3
View profile
RobertInfosys
- Adobe Experience Manager
I'm trying to include a custom workflow and launcher in my maven package. I've created an archetype using the aem-project-archetype 27 settings for AEM 6.5. I have created a custom workflow that has one step which is a process step. I have also added a launcher for this workflow as well. I then created a package with the settings for the workflow and launcher held in the /var/workflows/models/custom-workflow, /conf/global/settings/workflow/launcher/config/[workflow-id] and /conf/global/setting/w...

Views

176

Likes

0

Replies

4
Re: Sling rendering fails after a few builds
Avatar
Boost 5
Level 2
RobertInfosys
Level 2

Likes

5 likes

Total Posts

11 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Give Back 5
Give Back 3
View profile
RobertInfosys
- Adobe Experience Manager
This seems to have worked. I wonder why it was so hard to find.

Views

94

Likes

0

Replies

0
Re: Sling rendering fails after a few builds
Avatar
Boost 5
Level 2
RobertInfosys
Level 2

Likes

5 likes

Total Posts

11 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Give Back 5
Give Back 3
View profile
RobertInfosys
- Adobe Experience Manager
First attempt. Stopped the instance, changed the property, restarted, the authentication service failed. Couldn't log into anything so I had to delete the crx-quickstart folder and start over. I changed the property after the instance was recreated and restarted. I'll see if this fixes it and report back.

Views

134

Likes

0

Replies

0
Re: Sling rendering fails after a few builds
Avatar
Boost 5
Level 2
RobertInfosys
Level 2

Likes

5 likes

Total Posts

11 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Give Back 5
Give Back 3
View profile
RobertInfosys
- Adobe Experience Manager
Refreshing the page with an empty page;27.05.2021 12:22:57.992 *ERROR* [0:0:0:0:0:0:0:1 [1622139777990] GET /content/mysite/us/en/test-page.html HTTP/1.1] org.apache.sling.servlets.get.impl.DefaultGetServlet No renderer for extension html, cannot render resource JcrNodeResource, type=mysite/components/page, superType=null, path=/content/mysite/us/en/test-page/jcr:content

Views

331

Like

1

Replies

0
Re: Sling rendering fails after a few builds
Avatar
Boost 5
Level 2
RobertInfosys
Level 2

Likes

5 likes

Total Posts

11 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Give Back 5
Give Back 3
View profile
RobertInfosys
- Adobe Experience Manager
This is from the logs at the point the errors begin: 27.05.2021 12:13:52.469 *INFO* [sling-threadpool-fdc72501-b251-4b4b-bda9-3d09f1345cb9-(apache-sling-job-thread-pool)-19-com_day_cq_replication_job_publish(com/day/cq/replication/job/publish)] com.day.cq.replication.Agent.publish Sending POST request to http://localhost:4503/bin/receive?sling:authRequestLogin=127.05.2021 12:13:54.510 *ERROR* [sling-threadpool-fdc72501-b251-4b4b-bda9-3d09f1345cb9-(apache-sling-job-thread-pool)-19-com_day_cq_repl...

Views

337

Like

1

Replies

0
Re: Sling rendering fails after a few builds
Avatar
Boost 5
Level 2
RobertInfosys
Level 2

Likes

5 likes

Total Posts

11 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Give Back 5
Give Back 3
View profile
RobertInfosys
- Adobe Experience Manager
That was kind of my guess. However, the specifications say that 6.5 is supposed to be compatible with Java 11 and because of security from where I'm working, downloading and installing Java 8 isn't easy to do.

Views

327

Like

1

Replies

0
Re: Sling rendering fails after a few builds
Avatar
Boost 5
Level 2
RobertInfosys
Level 2

Likes

5 likes

Total Posts

11 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Give Back 5
Give Back 3
View profile
RobertInfosys
- Adobe Experience Manager
I had checked the logs before and it didn't provide much help. I searched based on the exception. I don't remember but it was something with the Sling Default Servlet.

Views

353

Like

1

Replies

0
Re: Sling rendering fails after a few builds
Avatar
Boost 5
Level 2
RobertInfosys
Level 2

Likes

5 likes

Total Posts

11 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Give Back 5
Give Back 3
View profile
RobertInfosys
- Adobe Experience Manager
Additional information: this project was created from the aem-project-archetype version 27 and using the 6.5 version of the runtime jar. 6.5.0 uber-jar.

Views

425

Like

1

Replies

0
Sling rendering fails after a few builds
Avatar
Boost 5
Level 2
RobertInfosys
Level 2

Likes

5 likes

Total Posts

11 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Give Back 5
Give Back 3
View profile
RobertInfosys
- Adobe Experience Manager
I am a developer and I have a local instance I use for building and testing. My system is using the Java 11 JDK. After some number of builds, I haven't counted but the instance is fine for a bit then fails. The builds are successful and deploy fine. The issue I'm running into is that something happens where the pages I have created no longer render. In fact, neither do the WE Retail pages. The response to the request to the page is an empty document. The only way I have been able to fix it is by...

Views

431

Likes

0

Replies

12
Likes given to
Likes from