Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

pa_dc
Community profile pa_dc Level 2
Job title here
Location here
8 BADGES
Level 2

Level 2

Learn more
Joined the community 06-04-2020 3:10:30 AM
Offline
Top badges earned by pa_dc
Customize the badges you want to showcase on your profile
Re: AEM project app cannot resolve package dependency in...
Avatar
Ignite 3
Level 2
pa_dc
Level 2

Like

1 like

Total Posts

12 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Ignite 3
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 1
View profile
pa_dc
- Adobe Experience Manager
Overall, the naming is specifically for posting the question on the forum. In the project it is named with the casing you specified in your comment. I have tried the solutions you specified but by the time I attempt to use the class it says the same message of not being able to resolve the dependency and resolving to the package instead of the type. I'm thinking it has to do with the fact that I am attempting to import a package from the core module into my apps module in the same AEM project.

Views

2.2K

Likes

0

Replies

0
Re: AEM Custom Servlet Post Working in HTTP but not HTTPs
Avatar
Ignite 3
Level 2
pa_dc
Level 2

Like

1 like

Total Posts

12 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Ignite 3
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 1
View profile
pa_dc
- Adobe Experience Manager
I am new to AEM and was only able to figure it out after poking around and creating a mapping within a new folder named https which worked for me.

Views

1.8K

Likes

0

Replies

0
Re: AEM project app cannot resolve package dependency in...
Avatar
Ignite 3
Level 2
pa_dc
Level 2

Like

1 like

Total Posts

12 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Ignite 3
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 1
View profile
pa_dc
- Adobe Experience Manager
Hi, statusutil is a class where the package is com.site.assets.core.utils. I am attempting to import the statusutil class so that I can use a static method inside the class to retrieve a status. However, on the import of the class I am getting the exception which I am confused about since I am able to link to it and build the project. At runtime it just seems that it cannot find the class to import.

Views

2.2K

Likes

0

Replies

0
AEM project app cannot resolve package dependency in core
Avatar
Ignite 3
Level 2
pa_dc
Level 2

Like

1 like

Total Posts

12 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Ignite 3
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 1
View profile
pa_dc
- Adobe Experience Manager
Hey everyone, I have an AEM project where a utility class is found in the core module and is referenced in the apps module in an asset.jsp overlay. However, whenever I attempt to bring up the page in AEM which uses the overlay I am getting an exception that the overlay could not be compiled because this the module reference class could not be found. Any help would be appreciated. Error Log==> error.log <==09.04.2020 00:18:38.206 *ERROR* [0:0:0:0:0:0:0:1 [1586416718199] GET /mnt/overlay/dam/gui/c...

Views

2.3K

Likes

0

Replies

4
Re: AssetResourceProvider Null Exception
Avatar
Ignite 3
Level 2
pa_dc
Level 2

Like

1 like

Total Posts

12 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Ignite 3
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 1
View profile
pa_dc
- Adobe Experience Manager
I was trying to hit my own personal servlet and yes I was able to hit the servlet via http and not https. However, I was able to figure out my issue in that I was missing a sling mapping file specifically for https which I added.

Views

2.1K

Likes

0

Replies

0
Re: AEM Custom Servlet Post Working in HTTP but not HTTPs
Avatar
Ignite 3
Level 2
pa_dc
Level 2

Like

1 like

Total Posts

12 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Ignite 3
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 1
View profile
pa_dc
- Adobe Experience Manager
I was able resolve my issues because I figured out that I was missing a sling mapping file for https where I included a mapping which excluded the port number as part of the URL.

Views

1.1K

Like

1

Replies

0
Re: AEM Custom Servlet Post Working in HTTP but not HTTPs
Avatar
Ignite 3
Level 2
pa_dc
Level 2

Like

1 like

Total Posts

12 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Ignite 3
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 1
View profile
pa_dc
- Adobe Experience Manager
Thank you for getting back to me. I was able resolve my issues because I figured out that I was missing a sling mapping file for https where I included a mapping which excluded the port number as part of the URL.

Views

1.3K

Likes

0

Replies

0
Re: AssetResourceProvider Null Exception
Avatar
Ignite 3
Level 2
pa_dc
Level 2

Like

1 like

Total Posts

12 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Ignite 3
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 1
View profile
pa_dc
- Adobe Experience Manager
I am using AEM 6.3 and the http request is the following. Request URLhttps://aem.site.com/api/assets/v1/jobFolderInfo Request Payload{"path": "content/dam/resource-folder/1000"} Response Payload{ "class": [ "core/response" ], "properties": { "path": "/api/assets/v1/jobFolderInfo", "parentLocation": "/api/assets/v1.json", "referer": "", "changes": [], "location": "/api/assets/v1/jobFolderInfo.json", "status.code": 500 }}

Views

2.1K

Likes

0

Replies

0
AssetResourceProvider Null Exception
Avatar
Ignite 3
Level 2
pa_dc
Level 2

Like

1 like

Total Posts

12 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Ignite 3
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 1
View profile
pa_dc
- Adobe Experience Manager
Hi everyone, I am getting a null exception attempting to post to a servlet through https. I am able to see folder I am trying to access but it looks as if the servlet cannot see it. Any help would be great. Thanks! 06.04.2020 19:28:44.246 *ERROR* [10.10.12.159 [1586201324241] POST /api/assets/v1/jobFolderInfo HTTP/1.1] com.adobe.granite.rest.impl.servlet.PostRequest Exception during request processing. java.lang.NullPointerException: null at com.adobe.granite.rest.assets.impl.AssetResourceProvid...

Views

2.1K

Likes

0

Replies

5
Re: AEM Custom Servlet Post Working in HTTP but not HTTPs
Avatar
Ignite 3
Level 2
pa_dc
Level 2

Like

1 like

Total Posts

12 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Ignite 3
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 1
View profile
pa_dc
- Adobe Experience Manager
Just wanted to add more to this in terms of recent request log.0 TIMER_START{Request Processing} 3 COMMENT timer_end format is {,} 15 LOG Method=POST, PathInfo=null 19 TIMER_START{handleSecurity} 2006 TIMER_END{1985,handleSecurity} authenticator org.apache.sling.auth.core.impl.SlingAuthenticator@66bb9cb returns true 2326 TIMER_START{ResourceResolution} 4772 TIMER_END{2444,ResourceResolution} URI=/api/assets/v1/jobFolderInfo resolves to Resource=NonExistingResource, path=/api/assets/v1/jobFolder...

Views

2.1K

Likes

0

Replies

0
AEM Custom Servlet Post Working in HTTP but not HTTPs
Avatar
Ignite 3
Level 2
pa_dc
Level 2

Like

1 like

Total Posts

12 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Ignite 3
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 1
View profile
pa_dc
- Adobe Experience Manager
*Reposted since I am not able to see this post Hi everyone,I have a custom servlet which I am using to return folder information. I am able to return the information when I attempting to hit the servlet directly with HTTP and specifying the port number. However, we are setting AEM to be SSL by Default and I am unable to get the same information to be returned through HTTPS and when I do not specify the port which is the case I want. I'm assuming it has to do with the mapping I have in place but ...

Views

2.1K

Likes

0

Replies

4
AEM Custom Servlet Post Working in HTTP but not HTTPs
Avatar
Ignite 3
Level 2
pa_dc
Level 2

Like

1 like

Total Posts

12 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Ignite 3
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 1
View profile
pa_dc
- Adobe Experience Manager
Hi everyone,I have a custom servlet which I am using to return folder information. I am able to return the information when I attempting to hit the servlet directly with HTTP and specifying the port number. However, we are setting AEM to be SSL by Default and I am unable to get the same information to be returned through HTTPS and when I do not specify the port which is the case I want. I'm assuming it has to do with the mapping I have in place but I am unsure. I have updated the Apache Felix Je...

Views

1.7K

Likes

0

Replies

3
Likes given to
Likes from