Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

FrancescaBueti
Community profile FrancescaBueti Level 2
Senior Software Engineer
New York, NY
9 BADGES
Level 2

Level 2

Learn more
Joined the community 26-02-2019 10:29:35 AM
Offline
Top badges earned by FrancescaBueti
Customize the badges you want to showcase on your profile
Re: Eclipse AEM Plug-in not working with multiple projects
Avatar
Give Back 5
Level 2
FrancescaBueti
Level 2

Like

1 like

Total Posts

9 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Ignite 3
Give Back
Springboard
View profile
FrancescaBueti
- Adobe Experience Manager
This is the correct solution for anyone looking!

Views

382

Likes

0

Replies

0
Custom Device Breakpoint for Layout Mode
Avatar
Give Back 5
Level 2
FrancescaBueti
Level 2

Like

1 like

Total Posts

9 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Ignite 3
Give Back
Springboard
View profile
FrancescaBueti
- Adobe Experience Manager
Hi,I'm looking to configure a custom set of breakpoints for layout mode in 6.4. I have created a custom device group:And I enabled an emulator that I created named "Screen S." I created this emulator under /libs/wcm/mobile/components/emulators/breakpoints.I pointed my template type "empty page" to read from this device group.This is working and the proper breakpoints are showing up on my templates and pages.However, I am unable to resize any components in layout mode when I have the Screen S bre...

Views

418

Likes

0

Replies

0
Eclipse AEM Plug-in not working with multiple projects
Avatar
Give Back 5
Level 2
FrancescaBueti
Level 2

Like

1 like

Total Posts

9 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Ignite 3
Give Back
Springboard
View profile
FrancescaBueti
- Adobe Experience Manager
I have been using the AEM Eclipse Plug-In. I have the option to import/export from the server.However, I have recently added another AEM project to Eclipse and am unable to import or export content. The src/main/resources folder isn't able to be expanded and when I do click import from server, I get the following error: "No valid filter found in this project!"Any idea on how to resolve this?Thanks,Francesca

Views

6.9K

Likes

0

Replies

9
Re: Client Libraries JavaScript Page Head Not Loading into Publisher
Avatar
Give Back 5
Level 2
FrancescaBueti
Level 2

Like

1 like

Total Posts

9 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Ignite 3
Give Back
Springboard
View profile
FrancescaBueti
- Adobe Experience Manager
Hi,The script tag is generated by referencing the library via the template policy:Is including libraries at the template-level like so not best practice?Best,Francesca

Views

956

Likes

0

Replies

0
Re: Client Libraries JavaScript Page Head Not Loading into Publisher
Avatar
Give Back 5
Level 2
FrancescaBueti
Level 2

Like

1 like

Total Posts

9 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Ignite 3
Give Back
Springboard
View profile
FrancescaBueti
- Adobe Experience Manager
Hi Ravi,Thank you for your response! I have updated the allowProxy property and the path has been updated accordingly:However, it is still missing on publish. Though it seems to be able to pull in other clientlibs without issue:Can you elaborate on how to "make sure in publisher /etc is having read access for everyone user"?Thanks,Francesca

Views

961

Likes

0

Replies

0
Client Libraries JavaScript Page Head Not Loading into Publisher
Avatar
Give Back 5
Level 2
FrancescaBueti
Level 2

Like

1 like

Total Posts

9 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Ignite 3
Give Back
Springboard
View profile
FrancescaBueti
- Adobe Experience Manager
I have configured a Client Library JavaScript Page Head like so:In author is appears as expected:In publisher, however, it does not appear. All pages and packages are active/published.Is there anything that could be preventing this from appearing in the publisher instance?Thanks,Francesca

Views

2.7K

Likes

0

Replies

6
Re: Configuring Style System for Nested Components
Avatar
Give Back 5
Level 2
FrancescaBueti
Level 2

Like

1 like

Total Posts

9 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Ignite 3
Give Back
Springboard
View profile
FrancescaBueti
- Adobe Experience Manager
Okay thank you so much!Can I document somewhere as a feature request?

Views

1.3K

Likes

0

Replies

0
Configuring Style System for Nested Components
Avatar
Give Back 5
Level 2
FrancescaBueti
Level 2

Like

1 like

Total Posts

9 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Ignite 3
Give Back
Springboard
View profile
FrancescaBueti
- Adobe Experience Manager
Hello,I have a component "Three Card Merchandising" that contains other components like "Merchandising Cards" like so: and have configured it to be a container component with "cq:isContainer" like so:I have added this component to the structure of a template and configured a policy for one of the cards within the component to contains styles.The style is showing up as expected on a page of this template type:However the class is not being applied to the HTML when I select the option.Is it poss...

Views

3.7K

Like

1

Replies

6
Re: Style System is not visible for Embedded Components - AEM 6.3
Avatar
Give Back 5
Level 2
FrancescaBueti
Level 2

Like

1 like

Total Posts

9 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Ignite 3
Give Back
Springboard
View profile
FrancescaBueti
- Adobe Experience Manager
I also see this issue in 6.4. For embedded components, the style option will show up, yet when I go to choose a style, it will not persist. (It blinks briefly with the correct style, then the page refreshes) However, it does store the proper cq:styleIds information. Any idea how I can get the class to persist and make the style system work as expected for embedded components?smacdonald2008​

Views

801

Likes

0

Replies

0
Likes given to
Likes from