Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

rubyw92148897
Community profile rubyw92148897 Level 2
Job title here
Location here
4 BADGES
Level 2

Level 2

Learn more
Joined the community 05-02-2019 4:47:06 PM
Offline
Top badges earned by rubyw92148897
Customize the badges you want to showcase on your profile
Re: Target QA urls not working in Safari
Avatar
Give Back
Level 2
rubyw92148897
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

3 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back
Ignite 1
Boost 3
Boost 1
View profile
rubyw92148897
- Adobe Target
Hi surbgupt​,I am going directly to the URL that the activity is set up on, sometimes there is a page refresh which is default site behaviour (and not sure why it's happening), but it's the same URL after the refresh too. Besides the activity being set on a different URL to direct entry, do you know what the cases are that allow or don't allow the QA mode to persist?I will email support now too, thanks very much for your help!

Views

10.0K

Likes

0

Replies

1
Re: Target QA urls not working in Safari
Avatar
Give Back
Level 2
rubyw92148897
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

3 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back
Ignite 1
Boost 3
Boost 1
View profile
rubyw92148897
- Adobe Target
Hey gaureshk30144236​, I'm using Version 12.1.1.

Views

10.0K

Likes

0

Replies

0
Target QA urls not working in Safari
Avatar
Give Back
Level 2
rubyw92148897
Level 2

Likes

4 likes

Total Posts

3 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back
Ignite 1
Boost 3
Boost 1
View profile
rubyw92148897
- Adobe Target
When using Target’s QA urls within Safari the test doesn’t render (specifically on a mac - not tried on mobile), but the same QA urls are working as expected within Chrome, Firefox and Edge.As a work-around we're having to activate the activity within an IP restricted UAT environment and then QA, as when the activity is activated it renders perfectly fine.Any ideas what might be the issue?

Views

10.5K

Likes

4

Replies

8