Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

15473203
Community profile 15473203 Level 2
Job title here
Location here
8 BADGES
Level 2

Level 2

Learn more
Joined the community 16-02-2018 10:30:12 PM
Offline
Top badges earned by 15473203
Customize the badges you want to showcase on your profile
Re: SimpleSearch with Unicode Characters Takes Long Time/Crashes Instance
Avatar
Ignite 3
Level 2
15473203
Level 2

Likes

2 likes

Total Posts

10 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 3
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 1
View profile
15473203
- Adobe Experience Manager
Kunwar, have you had a chance to look at this?

Views

384

Likes

0

Replies

0
Re: SimpleSearch with Unicode Characters Takes Long Time/Crashes Instance
Avatar
Ignite 3
Level 2
15473203
Level 2

Likes

2 likes

Total Posts

10 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 3
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 1
View profile
15473203
- Adobe Experience Manager
Kunwar, have you had a chance to look at this?

Views

380

Likes

0

Replies

0
Re: SimpleSearch with Unicode Characters Takes Long Time/Crashes Instance
Avatar
Ignite 3
Level 2
15473203
Level 2

Likes

2 likes

Total Posts

10 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 3
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 1
View profile
15473203
- Adobe Experience Manager
I was thinking the unicode literal encoding was helping, but I later found that it was doing some weird String conversions and ended up just turning the unicode characters to question marks, so it really wasn't helping like I thought it was.This particular search seems to break AEM in mutliple ways. One being the unicode characters, the other seems to be just the sheer number of words in the search. Even after removing the unicode characters I have to knock it down to "Knights of Columbus KofC T...

Views

390

Likes

0

Replies

0
Re: SimpleSearch with Unicode Characters Takes Long Time/Crashes Instance
Avatar
Ignite 3
Level 2
15473203
Level 2

Likes

2 likes

Total Posts

10 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 3
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 1
View profile
15473203
- Adobe Experience Manager
That does seem to work better, but how would I achieve this without a String literal? This is input that is coming in from a http query parameter so I can't just use a String literal like that.

Views

382

Likes

0

Replies

0
SimpleSearch with Unicode Characters Takes Long Time/Crashes Instance
Avatar
Ignite 3
Level 2
15473203
Level 2

Likes

2 likes

Total Posts

10 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 3
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 1
View profile
15473203
- Adobe Experience Manager
We are using AEM 6.3 SP1 and have cases where using SimpleSearch has brought down our AEM instances with one user doing a query with unicode characters. A simple example is something likeimport com.day.cq.search.SimpleSearch; import com.day.cq.search.Predicate; import com.day.cq.search.result.SearchResult; SimpleSearch simpleSearch = resource.adaptTo(SimpleSearch.class); simpleSearch.setQuery("Knights of Columbus (@KofC) | TwitterPlan de Mobilité d Entreprise - PDFAllt om Bilar – Sveriges störst...

Views

1.1K

Like

1

Replies

9
Re: Can't load jquery ui resources in AEM 6.3
Avatar
Ignite 3
Level 2
15473203
Level 2

Likes

2 likes

Total Posts

10 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 3
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 1
View profile
15473203
- Adobe Experience Manager
Thanks, all I had to do was allow the read permission for the anonymous user on for /libs/clientlibs/granite/jquery-ui/resources on the publish instances and it worked.

Views

542

Likes

0

Replies

0
Can't load jquery ui resources in AEM 6.3
Avatar
Ignite 3
Level 2
15473203
Level 2

Likes

2 likes

Total Posts

10 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 3
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 1
View profile
15473203
- Adobe Experience Manager
I'm trying to get the resource /libs/clientlibs/granite/jquery-ui/resources/ui-bg_glass_75_dadada_1x400.png to load on my publish AEM 6.3 instances but every time I get errors like8.05.2018 15:26:19.921 *INFO* [127.0.0.1 [1525811179908] GET /libs/clientlibs/granite/jquery-ui/resources/ui-bg_glass_75_dadada_1x400.png HTTP/1.1] org.apache.sling.engine.impl.SlingRequestProcessorImpl service: Resource /libs/clientlibs/granite/jquery-ui/resources/ui-bg_glass_75_dadada_1x400.png not foundEven If I do ...

Views

837

Like

1

Replies

2
Re: Dispatcher Caching with Apache Compression causes bad ETag header
Avatar
Ignite 3
Level 2
15473203
Level 2

Likes

2 likes

Total Posts

10 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 3
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 1
View profile
15473203
- Adobe Experience Manager
I guess I found out why this is happening, and it appears to be a bug with Apache 2.4 when Apache serves the file (like it would out of the dispatcher cache) it adds the ETag information with "-gzip" added to the end of the ETag. But it seems on the next request, the "-gzip" appended to the end makes Apache think the file is different since the file in the dispatcher cache has not been used gzipped yet. More discussion is at http - Apache is not sending 304 response (if mod_deflate and AddOutput...

Views

446

Likes

0

Replies

0
Dispatcher Caching with Apache Compression causes bad ETag header
Avatar
Ignite 3
Level 2
15473203
Level 2

Likes

2 likes

Total Posts

10 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 3
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 1
View profile
15473203
- Adobe Experience Manager
With Apache compressing the cached documents in the dispatcher, the ETag is set like:ETag: "796-56562d1294cfd-gzip"and Apache compression is enabled with:AddOutputFilterByType DEFLATE "image/svg+xml"But when it is compared against the cached file, it always returns a 200 instead of a 304.The dispatcher configuration documentation mentions enabling Apache compression in this way:Configuring Dispatcher But it breaks the 304 Not Modified functionality. How can Apache compression and dispatcher cach...

Views

881

Likes

0

Replies

1
Re: Dispatcher is not forwarding Last-Modified header when caching is disabled
Avatar
Ignite 3
Level 2
15473203
Level 2

Likes

2 likes

Total Posts

10 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Ignite 3
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
Ignite 1
View profile
15473203
- Adobe Experience Manager
I'm having a similar issue. I'm using Dispatcher 4.2.3 and caching the response headers, but when a cached dam asset is returned, the cached header value is not used, the last modified time of the actual cached file is still used. Any ideas? /clientheaders allows all headers.

Views

532

Likes

0

Replies

0
Likes given to
Likes from