Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

kevinx18367959
kevinx18367959
Offline

Badges

Badges
10

Accepted Solutions

Accepted Solutions
1

Likes

Likes
3

Posts

Posts
10

Discussions

Discussions
1

Questions

Questions
9

Ideas

Ideas
0

Blog Posts

Blog Posts
0
Top badges earned by kevinx18367959
Customize the badges you want to showcase on your profile
Re: IIS Dispatcher not caching:Unable to open temporary file
Avatar
Give Back 5
Level 2
kevinx18367959
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

10 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Ignite 3
Give Back
Ignite 1
View profile
kevinx18367959
- Adobe Experience Manager
This permission issue is resolved by granting write permission to IUSR by referring to AEM Dispatcher config for IIS missing IUSR permissionShouldn't the documentation be updated accordingly as the user Brent Landry mentioned? It cost us much time debugging this issue.

Views

1.1K

Likes

0

Replies

0
Re: IIS Dispatcher not caching:Unable to open temporary file
Avatar
Give Back 5
Level 2
kevinx18367959
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

10 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Ignite 3
Give Back
Ignite 1
View profile
kevinx18367959
- Adobe Experience Manager
Hi JaideepBrar,Thanks for your update!I can see the process w3wp.exe is running with user AEM. and the pid is the same with pid in log.By reviewing folder property of "C:\inetpub\wwwroot\aem", I can see user AEM already has full access to it.After clearing the folder, even restarted by system. I still has the same issue, error is in below:[Sat May 04 14:49:21 2019] [D] [pid 12444 (tid 12548)] Found farm publish for localhost[Sat May 04 14:49:21 2019] [D] [pid 12444 (tid 12548)] checking [/conten...

Views

1.0K

Likes

0

Replies

0
IIS Dispatcher not caching:Unable to open temporary file
Avatar
Give Back 5
Level 2
kevinx18367959
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

10 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Ignite 3
Give Back
Ignite 1
View profile
kevinx18367959
- Adobe Experience Manager
Good Morning,I installed dispatcher-iis-windows-x64-4.3.2 and AEM 6.2 SP1 on my win10 laptop following Installing Dispatcher .I'm able to access page http://localhost:8000/content/we-retail.html normally. But the problem is that none file is cached.I'm sure I have given write access to Application Pool User (AEM in my case) for docroot.Based on the log, error is "Unable to open temporary file C:\inetpub\wwwroot\aem\content\we-retail.html_PJNAa21612: Permission denied" . Cannot understand what ha...

Views

1.7K

Likes

0

Replies

3
Re: contents in RTE table displays in vertical
Avatar
Give Back 5
Level 2
kevinx18367959
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

10 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Ignite 3
Give Back
Ignite 1
View profile
kevinx18367959
- Adobe Experience Manager
Hi smacdonald2008,This issue disappeared after I removed the table content from page and created a new one.For testing, I used the default TEXT component directly in my page, and added Table feature, it works fine.Then I compare the new configuration with the old one. no special is found.Thanks!

Views

756

Likes

0

Replies

0
contents in RTE table displays in vertical
Avatar
Give Back 5
Level 2
kevinx18367959
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

10 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Ignite 3
Give Back
Ignite 1
View profile
kevinx18367959
- Adobe Experience Manager
Good morning Sir,Another issue about RTE component which inherit core/wcm/components/text/v2/text. and I added cq:dialog configuration for it. When editing content in RTE, I added a table in it, and contents display in table cells horizontal. After I save the dialog, and open the dialog again, contents in table display in vertical ! please see below snapshot.This issue only occurs in Chrome, it works fine in Edge.I'm using AEM 6.4Thanks for your help!

Views

839

Like

1

Replies

4
Added features don't appear in toolbar for common user
Avatar
Give Back 5
Level 2
kevinx18367959
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

10 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Ignite 3
Give Back
Ignite 1
View profile
kevinx18367959
- Adobe Experience Manager
Good morning sir.I developed a RTE component following Configure the Rich Text Editor , it inherits core/wcm/components/text/v2/text. I added cq:editConfig for it. When editing in inplace editing mode, admin can see added features in toolbar normally. But for common user, added features don't appear in toolbar.I noticed the Notes in the page:Note:Do not name the node under cq:inplaceEditing as config. On cq:inplaceEditing node, define the following properties:Name: configPathType: StringValue: p...

Views

545

Likes

0

Replies

0
Re: Already forwarded by dispatcher (host ip), declined.
Avatar
Give Back 5
Level 2
kevinx18367959
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

10 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Ignite 3
Give Back
Ignite 1
View profile
kevinx18367959
- Adobe Experience Manager
It works ! Thank you Jörg! Everything goes well now.

Views

929

Likes

0

Replies

0
Re: Already forwarded by dispatcher (host ip), declined.
Avatar
Give Back 5
Level 2
kevinx18367959
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

10 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Ignite 3
Give Back
Ignite 1
View profile
kevinx18367959
- Adobe Experience Manager
Hi Jörg,This is the first time I install and config Apache/dispatcher server. not sure where my problem is. hence I pasted my configuration files (httpd.conf and dispatcher.any), could you help review it?All of the ips replaced in log and below configuration files are 10.x.x.186 server.(I hid two number of them here)BTW, I can view the home page on Apache server normally, it displays "It works!" httpd.confServerRoot "/usr/local/httpd"Listen 80LoadModule dispatcher_module modules/mod_dispatcher.s...

Views

959

Likes

0

Replies

0
Re: Already forwarded by dispatcher (host ip), declined.
Avatar
Give Back 5
Level 2
kevinx18367959
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

10 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Ignite 3
Give Back
Ignite 1
View profile
kevinx18367959
- Adobe Experience Manager
Hi Jörg,Thanks for your response!I'm using the version 4.2.3 for dispatcher and the Apache version is 2.4.29.Files:dispatcher-apache2.4-4.2.3.sohttpd-2.4.29.tar

Views

956

Likes

0

Replies

0
Already forwarded by dispatcher (host ip), declined.
Avatar
Give Back 5
Level 2
kevinx18367959
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

10 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 5
Give Back 3
Ignite 3
Give Back
Ignite 1
View profile
kevinx18367959
- Adobe Experience Manager
Hi Sir,I have configured dispatcher server, flash agent on publish is fine as well. page on publish server is fine: http://x.x.x.x:4503/content/geometrixx/zh/support.html but failed to access page on dispatcher server: http://x.x.x.x/content/geometrixx/zh/support.html it gets error "Already forwarded by dispatcher (x.x.x.x), declined." in log file, and no cache file is created. anyone can give me some advice? detail error in log:Found farm website for x.x.x.xchecking [/content/geometrixx/zh/supp...

Views

2.2K

Likes

2

Replies

7