Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

OSGI configuration entries duplicated on boot

Avatar

Level 2

Hi,

We have a strange behaviour where our instances duplicate configurations. And of the 3 instances, 1 doubles the others... We have no duplicate in our code (where we version our configuration in Git). I thought I only saw duplicates visually in the configuration manager, but we see by the logs of timed processes that they execute twice or 4 times.

I have been searching the web to find other how had this type of issue, but at no avail.

Anyone has any ideas and suggestions for me?

Thanks

Francis

7 Replies

Avatar

Employee Advisor

Which AEM Version?

I encountered this some time in my project as well and we involved Adobe support to get it resolved (I don't recall any more how we did it). "duplicate osgi configs" should ring a bell 🙂

Jörg

Avatar

Level 2

It's 6.4. We upgraded from 6.1, but I doubt it has any relation.

We have a support plan, I'll open a ticket.

Thanks

Avatar

Level 2

I took a chance to see if anyone had an idea. It's a production issue and I had hoped to find a solution quickly. I opened the ticket with a high Production priority.

Thanks

Avatar

Level 2

Looks exactly what we have. I found a page with some jar file to execute, but juste gives me a nice stacktrace. Adobe support is also supporting me and said the bug is in Sling and not fixed.

Thanks for putting me on the right track.