Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

Task Updates Disappearing in Chrome

Avatar

Level 1
Hello 🙂 I'm not sure if anyone else is experiencing the same issue this morning, but I am having an issue in Chrome where the updates for tasks are showing then disappearing in the New Experience. It was working as expected yesterday so I'm not sure if a fix was rolled out yesterday for something and it's impacting the updates section. I've attached screenshots as visuals of what I am running into when trying to work my tasks in Chrome. I opened in Workfront in Firefox and it is working just fine. Heather Harden Business Analyst Nationwide Title Clearing, Inc.
12 Replies

Avatar

Level 3
Hi Heather - We were experiencing different issues in Chrome: being unable to navigate from tab to tab and task listing becoming non-responsive. I submitted a help ticket and the solution I have been given at this time is to use Incognito windows. I'm not sure if this will help you or not, but it's worth a shot. Barb Barb Pilarski

Avatar

Level 4
We have similar issues with Chrome in both Classic and the New Experience. What seems to fix the issue is clearing your cache and re-launching your browser Mike Haleas

Avatar

Level 3

hey @Heather Harden ! Just wanted to confirm that I saw the exact same thing the other day -- sent me into full on panic mode. I even left the New Experience to see if it was fine in the old version. To my horror, it wasn't. So, I did two things, and one of them worked. I had to update Chrome...so I did that, but if my memory serves me right, that didn't fix it. So, I cleared my browsing history and cache...fully. That seemed to fix it. Not sure if anyone else had that experience or not. It's been working fine since. With that said, there are other issues that I've noticed. See the attached screenshot. Let me know if this has happened to you, too. Thanks! Brandon Hamm Bravo Group0690z000007Zh0kAAC.png

Avatar

Level 9
Level 9
Yes, multiple users experiencing same issue (contents of the Updates tab flashes briefly for a split second then disappears) in Chrome and Firefox, using Classic Experience. Clearing the browser cache has resolved the issue for all impacted users. Our users are having to do a lot of that lately, and have expressed frustration that they need to reset their browsers almost daily just so they can use Workfront... William English T-Mobile

Avatar

Level 10
Hi @William English - I'm sure you already know this, but for the benefit of others, if you can get your users in the habit of using Chrome's Incognito Mode then they won't need to keep clearing their browser cache/cookies, as these are not retained in Incognito Mode. Not a great solution, but a reliable workaround. David Cornwell

Avatar

Level 3
Hadn't experienced this for more than a month and then the issue reared its ugly head yesterday. Oddly, it's not a system-wide issue, occurring sporadically. In the morning, two of our users reported having "no updates field", while a couple more popped up throughout the day. Late afternoon, I experienced the same issue, but only on my laptop, not my desktop. Another thing to note is that I'm the only user in my company in the New Experience, so all of the other occurrences are in the classic view. I'd love to get thoughts on this from some WF folks... @Kyna Baker , any thoughts on who might be the best person to look into this? In case you were wondering, I haven't submitted a ticket because the issue can actually come and go. Case and point: one user who expressed issues yesterday morning regained update functionality later in the afternoon for no apparent reason (and I don't believe he cleared his cache). Any help is appreciated! Brandon Hamm Bravo Group

Avatar

Administrator
Hi Brandon, Thanks for tagging me and letting me know. Without checking I know that they'll say to submit a support ticket just so we can track the issue -- and know if it is something multiple people are dealing with, but I'll start asking around internally to see if anyone else can reproduce this issue. Kyna

Avatar

Level 9
Level 9
Started happening with select users in our instance yesterday as well. Of course it happened to users who are already openly critical about "constant Workfront problems." Their feedback is "We use a dozen or more web-based applications every day. Why is Workfront the only one that makes me regularly clear my cache/cookies, or use it in an Incognito browser just so it will work as expected?" It puts me in a very awkward position because: I don't disagree The problem is beyond my control As a lead Workfront advocate in my organization, I have still have to defend it, which diminishes my credibility as these kinds of issues persists over several months. William English

Avatar

Level 3
@Kyna Baker , I'll have to do that. Thank you for your message! @William English , thanks for your response. I echo your sentiments. Hopefully this will get sorted out for good soon. Thanks! Brandon Hamm Bravo Group

Avatar

Level 10
Can anyone confirm if this is working properly using other browsers? Admin Kelly-Wehrmann SSFCU

Avatar

Level 5
Well said, @William English . I'm in the same boat. Sheri Whitten

Avatar

Level 5
Very well put, @William English . I'm also the lead WF advocate in my company, and echo your sentiment here completely. It's very uncomfortable to bring more departments into Workfront and try to "sell" them on it when we still have so many common issues and errors. Maddy Martin