Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

mcpanic
mcpanic
Offline

Badges

Badges
4

Accepted Solutions

Accepted Solutions
0

Likes Received

Likes Received
0

Posts

Posts
7

Discussions

Discussions
0

Questions

Questions
7

Ideas

Ideas
0

Blog Posts

Blog Posts
0
Top badges earned by mcpanic
Customize the badges you want to showcase on your profile
USB microphone not working with AudioPublisher - Adobe LiveCycle 28-08-2011
Hi,I have a voice chat feature in my application, in which I use AudioPublisher and AudioSubscriber.The code is almost identical to the Audio.mxml example coming with the SDK.I have a 'start voice chat' button that starts voice chat.The problem I'm having is that a Macbook's built-in microphone works fine,while an external USB microphone doesn't.I selected the correct Microphone from the drop-down menu in the 'Adobe Flash Player Settings',and the record volume bar also properly shows a non-mute ...

Views

757

Likes

0

Replies

2
Re: playback not displaying anything on the screen - Adobe LiveCycle 17-08-2011
One quick observation:I learned that one potential cause of the problem is thatI added and to my ConnectSessionContainer.The thing is, I enable voice chat only when a user chooses to enable it.For streams that do not have audio data, the whole application doesn't show on the screen.

Views

392

Likes

0

Replies

0
Re: playback not displaying anything on the screen - Adobe LiveCycle 17-08-2011
Hi Nikola,Thanks for your prompt reply.Good news is, now I see the playback control! Trying with a new room + some other things I tried seem to have made it work!I have no idea why the playback application trace doesn't indicate its starting. I apparently ran the same application targeted at the same room/archiveID over and over for my debugging. But shouldn't it still "start" every time I test?Calling registerRepository multiple times was by design. I'm planning to get rid of that line soon Bes...

Views

394

Likes

0

Replies

0
Re: playback not displaying anything on the screen - Adobe LiveCycle 17-08-2011
Yeah... then no more debug output is shown. Do you have any pointers to what I can try?Thanks,Juho

Views

392

Likes

0

Replies

0
Re: playback not displaying anything on the screen - Adobe LiveCycle 17-08-2011
To get the debug output, I'm not using LCCS classes.I'm using a Firefox extension FlashFirebug 3.0.2 w/ Firebug 1.8.1 under Firefox 5.0.1.

Views

390

Likes

0

Replies

0
Re: playback not displaying anything on the screen - Adobe LiveCycle 17-08-2011
Hi, to make things simpler, I tested the provided Recording and PlaybackGuest app in the SDK.Recording seems to work fine and a zip file is saved in the WebDAV server.I still don't see anything when I run the PlaybackGuest app. Here's what I get from the console. (most recent at the top)10:18:25 GMT-0700 #SessionManagerPlayback 8577 ======= onConnected: play __PacingStream10:18:25 GMT-0700 .options [object]=10:18:25 GMT-0700 .descriptor [object]= [object Object]10:18:25 GMT-0700 .ticket [string]...

Views

392

Likes

0

Replies

0
playback not displaying anything on the screen - Adobe LiveCycle 16-08-2011
Hi, I'm testing the recording and playback with a screen sharing application.I set up a WebDAV server and verified that session recordings are successfully stored.When trying playback, however, I can't see anything on the screen.Debugging output suggests that archiveManager.totalTime is non-zero,connection is successfully established, and playback indeed was happening at the background.I am testing with the sample playbackGuest application.Any idea why this might be happening?

Views

2.2K

Likes

0

Replies

19