sunitac2231600
Community profile sunitac2231600 Level 3
Job title here
Location here
12 BADGES
Level 3

Level 3

Learn more
Joined the community 03-02-2016 10:31:10 AM
Offline
Top badges earned by sunitac2231600
Customize the badges you want to showcase on your profile
Re: Display Font Issue in Publish Instance
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Hi Tuhin,Please find the below screenshot. Please let me know If you need anything else.Thanks for your response.

Views

216

Likes

0

Replies

0
Display Font Issue in Publish Instance
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Hi All,I have a webpage where my requirement is that whenever we will click on any navigation item (like home) It should displayed imagoMediumFont imagoBold.But whenever I am selecting It is showing selected as imagoMediumFont imagoBold but in preview It is coming as Arial , as shown in below screenshot. My requirement is that In Preview also it should come as imagoMediumFont imagoBold.Can anybody please help me where I need to change this one ?Thanks in Advance.

Views

573

Likes

0

Replies

3
Re: Set Public "or" Private url in navigation
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Yes from document only I tried to put the OR operator . But It is not working. Thats why I posted in the forum for help.

Views

489

Likes

0

Replies

0
Re: Set Public "or" Private url in navigation
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Yes If I am putting each one on its own , it is working fine.

Views

489

Likes

0

Replies

2
Set Public "or" Private url in navigation
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Hi All,When I am putting "or" in between private and public URL then It is not working. Can anybody tell me If I am doing some wrong herethanks in advance.

Views

532

Likes

0

Replies

5
Re: SAML error when trying to login in Author Instance
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Dear All,This SAML was working fine before. But now Its not working. We need the Root Cause for this.We are using AEM 6.1Yes , I tried removing the sling referrer filter "POST" and save the configurations but it did not work out.Also the user which I am trying to authenticate via the IDP are available in AEM, and yes those users have already required permissions.Please find the below screenshot for our SAML configuration.

Views

3.5K

Likes

0

Replies

1
SAML error when trying to login in Author Instance
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Dear Team,When I am trying to login to our Dev environment through SSO , then I am getting below error, as shown in below screenshot.Also I am getting below error message in the below error.log file.22.08.2016 19:45:45.254 *ERROR* [qtp1938287629-27055] com.adobe.granite.auth.saml.SamlAuthenticationHandler SAML response parameter was not provided or invalid.22.08.2016 19:45:45.255 *INFO* [qtp1938287629-27055] org.apache.sling.auth.core.impl.SlingAuthenticator getAnonymousResolver: Anonymous acces...

Views

6.2K

Likes

0

Replies

5
Re: Selected Language in Blueprint
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Hi Lokesh,Thanks for your help.But our requirement is that the template should come one level up when we are creating site like above in my screenshots.Is that I need to overwrite the OOTB code for this?

Views

558

Likes

0

Replies

1
Re: Selected Language in Blueprint
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Hi All,Actually my requirement and use case is as below.I created my website by using Geometrixx Site blueprint, as shown in below screenshot.After that Template of the respective language is coming one level below to the websites, as shown in bleow Screenshot.NOTE : - Please see the below screenshot to be more clear.So My Requirement is that template should come one level up, as shown in above screenshot.ThanksSonu

Views

558

Likes

0

Replies

4
Selected Language in Blueprint
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Hi All,I have a requirement that whatever language will be selected in blueprint, I will get the JCR property for that language in my java class, as shown in below screenshot.Can anybody have that code.

Views

621

Likes

0

Replies

6
Re: Existing AEM workflow Default Route
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Hi All,Thanks a lot for your help.Please find my comments in bold. Still now Issue is not solved.1. Create a new Workflow modelThis is fine2. Add an OR Split. Select branch1 as default route. SaveThis is also fine3. Open the OR split properties, I still see the default route as branch1. Change it to branch 2. Save and CloseThis is also fine.4. Open the workflow model again. See the properties and it is showing as branch2 as the default route.This is also fine. Upto thi steps fine. But the issue ...

Views

1.8K

Likes

0

Replies

0
Re: Existing AEM workflow Default Route
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Hi All,I am using AEM 6.1.If I am trying on new workflow model its working fine. But If I am trying to change in existing Workflow model, then It is not coming fine.Yes, still branch 2 is showing as the Default Route on a new instance of the workflow, after I changed branch 1 as default.

Views

1.8K

Likes

0

Replies

2
Existing AEM workflow Default Route
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Hi All,I have an existing workflow called ABC. It contains 2 branches. Now I want to set the branch 1 as my Default routeSo I had selected the checkbox as shown in below screenshot.But Still branch 2 is showing as default branch. After change the workflow I saved it also. Do I need to restart the Author instance ?Please help me on this.Thanks

Views

2.2K

Likes

0

Replies

5
Re: custom component is not coming in any pages
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Hi Sam,Yes I saw in log file this entry is there. Where can I get this resources/files in publish? 15.06.2016 03:12:14.309 *ERROR* [10.43.32.61 [1465974734276] GET /content/product/testpage/customheader.html HTTP/1.1] com.adobe.acs.commons.util.ResourceDataUtil Error creating the String representation for: /content/error.html -- {}org.apache.sling.api.resource.ResourceNotFoundException: No resource found

Views

558

Likes

0

Replies

0
custom component is not coming in any pages
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Hi All,We have a custom component called customheader component.This customheader is called in all of my pages and coming fine in author instance.But this customheader is not coming in any pages in my publish instance. But it is coming fine in querymode.localhost:4503/content/product/testpage?a=1 Please help me on this.

Views

956

Likes

0

Replies

4
After running query output is not coming
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Dear Team,I am following below document to run my query.https://docs.adobe.com/docs/en/cq/5-6-1/dam/customizing_and_extendingcq5dam/query_builder. htmlWhen I want to look into the last modify pages change , by using below queryFind all pages and order them by last modifiedhttp://localhost:4502/bin/querybuilder.json?type=cq:Page&orderby=@jcr:content/cq:lastModif ied 12type=cq:Pageorderby=@jcr:content/cq:lastModified Then I am getting below error. java.text.ParseException: Query: type=(*)cq:Page o...

Views

986

Likes

0

Replies

2
Re: After deploying bundle websites are not coming
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Yogesh Upadhyay wrote... Hello, I have seen this issue in AEM6.1 with SP1 where bundle with SNAPSHOT version do not get updated after deploying code. This happens randomly. You might want to create DayCare ticket for this issue. As a workaround just restart "Jcr Installer" bundle or change your bundle version number and redeploy. Yogesh Thanks. I restarted Jcr Installer and it is working fine.

Views

278

Likes

0

Replies

0
Re: After deploying bundle websites are not coming
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
bsloki wrote... Have you imported the class for customappPagePropertiesPresenter() ?? Check if the Name of the class is correct (Usually class name begins with caps) NOTE: THIS Bundle is working fine in my Local Development Environment. But it is not working in my Project Development environment.If the class is not imported, then it should not work in my local also.

Views

197

Likes

0

Replies

0
After deploying bundle websites are not coming
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Dear Team,After deploying my bundle in my development environment , my no websites are coming fine.NOTE: But after deploying same bundle in my local , its working fine.I am getting below error.Error during include of component '/apps/customapp/renderers/sectionHomeColumnRenderer'Error Message:org.apache.sling.api.scripting.ScriptEvaluationException: org.apache.sling.scripting.jsp.jasper.JasperException: Unable to compile class for JSP: An error occurred at line: 9 in the jsp file: /apps/customa...

Views

548

Likes

0

Replies

5
My RewriteRule is not working Fine
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Dear Team,I have configured my httpd.conf in my local apache2.2.Here I have include my below virtual hosts file.# Virtual hosts#Include conf/extra/httpd-vhosts.confInclude conf/extra/dev.sunita.com.confAlso I have created my slingmap in my publish instance, as shown in below.Also I have attached my httpd.conf file , dispatcher.any file and my dev.sunita.com.conf fileNOTE: I am using AEM 6.0 SP2, dispatcher-apache2.2-windows-x86-4.1.12 , Apache2.2 and Windows 7 PLEASE Rename dispatcher.txt extens...

Views

265

Likes

0

Replies

0
Re: custom component in ParSys Design
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
edubey wrote... Please share screenshot of nodes under component. It is not allowing to upload .ZIP file.Invalid file type .zip for attachment. Please cancel and try again without the attachment.Kindly find the screenshot of node.

Views

445

Likes

0

Replies

0
Re: custom component in ParSys Design
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
smacdonald2008 wrote... "I changed the componentGroup as CustomApp" That is all you need to do. If its not showing up, try to clear browser cache. Hi Scott,I already cleared cache. But still now It is not coming.Can U plz tell me how can I attach my Package (CustomSideKick-1.0.zip) here in forum?

Views

446

Likes

0

Replies

0
Re: custom component in ParSys Design
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Hi All,My custom component is coming fine in General group. But my requirement is that I need a Custom group in ParSys (Design).Hi Lokesh,Thanks for your reply.I changed the componentGroup as CustomApp. But still now my customgroup is not displaying in ParSys (Design) in sidekick, as shown in below screenshot.Let me know How can I attach my package file (CustomSideKick-1.0.zip) .

Views

444

Likes

0

Replies

0
How to setup Local Dispatcher Environment for my development
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Dear Team,I am very new to Dispatcher. I want to setup my Local Dispatcher environment. I am using windows 7, AEM 6.0 SP2.I have below software ready for Local Dispatcher setup. But I do not know how to do it. Somebody can help me on this.dispatcher-apache2.2-4.1.9-20140822.soandhttpd-2.2.31-win64Thanks!!!!!!!!

Views

306

Likes

0

Replies

2
Custom EditBase.js
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Dear Team,I have a requirement, where I need to add config.disableTargeting = true; in EditBase.js.So I copied EditBase.js from /libs/cq/ui/widgets/source/widgets/wcm/EditBase.js to my apps/customapp/clientlib/EditBaseFix.js folder.But how can I call this EditBaseFix.js file in my all the custom components ?ThanksSonu

Views

521

Likes

0

Replies

2
custom component in ParSys Design
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Dear Team,How can I develop a custom component for parsys ?so that when I will click on edit parsys mycutomapp will be displayed in Allowed components in ParSys (Design), as shown in below screenshot. Thanks in Advance.

Views

1.4K

Likes

0

Replies

11
AEM Integrator with Salesforce
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Hi All,In AEM, do we have any tool, so that we can integrate with Salesforce???Thanks & RegardsSunita Choudhury

Views

1.5K

Like

1

Replies

2
Re: Adding aemgrid component in sidekick
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Hi All,Thanks all of your help. I am able to create grid dialog.

Views

217

Likes

0

Replies

0
Adding aemgrid component in sidekick
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Dear Team,I am following the steps mentioned in below adobe help link and trying to create aemgrid component in my general in SideKick.https://helpx.adobe.com/experience-manager/using/creating-custom-cq-component-uses.htmlBut after creating aemgrid dialog in CRXDE, my grid dimensions label and dock window is not coming, as shown below.My properties for aemgrid dialog are as below.Kindly let me know if I have done some wrong "or" I need to add something which is not mentioned in the above Adobe h...

Views

353

Likes

0

Replies

5
Re: How to Implement loggers for debuging
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Hi Jitendra,I did not changed Logger log mode?.You should change it to debug mode from OSGI config to get debug message in log file.https://docs.adobe.com/docs/en/aem/6-1/deploy/configuring/configure-logging.htmlI followed the adobe document but did not understand much.Could you please send me the screenshot, how can I change it in OSGI config. Thanks,Sunita

Views

220

Likes

0

Replies

0
Likes given to