Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

NW987
NW987
Offline
  • 12-05-2015
    Can you share the solution that was provided or did you have to find a workaround?

    Type

    Questions

    Views

    488

    Likes

    0

    Replies

    0
  • 12-11-2011
    Can anyone find a clear statement of direction for the former Livecycle ES family of products(Designer, Process Management, Forms, etc.)? I've struggled to grasp the ADEP vision, so with the latest announcements I'm at a loss all together. The lawyer-speak announcements made at the corporate meeting...

    Type

    Discussions

    Views

    1.0K

    Likes

    0

    Replies

    0
  • 26-08-2011
    I'm using designer 9 to create a PDF that will import an XML document on initialization and will use that document to populated multiple dependent dropdown lists.That's working fine in preview when I use xfa.datasets.data.mydataset to access the XML document and proceed to manipulate the XML with e4...

    Type

    Questions

    Views

    766

    Likes

    0

    Replies

    0
  • 10-06-2011
    Yes, we're connected to the same server. When I expand some of the "property groups", nothing is displayed. The light green progress bar appears for a few seconds as if the properties are being loaded, then nothign appears. nothing appears in the workspace log either. This only happens to some prope...

    Type

    Questions

    Views

    190

    Likes

    0

    Replies

    0
  • 10-06-2011
    Gilbert, thanks. It was the show "All" and not the "Basic" configuration properties that I was looking for(duh).I'm still having the problem that I described in this thread though. http://forums.adobe.com/message/3564992#3564992I thought I was experiencing a similar problem today, and that's why I s...

    Type

    Questions

    Views

    191

    Likes

    0

    Replies

    0
  • 10-06-2011
    Does anyone have a problem with missing properties when creating an Assign Task with the UserServiceV2 in ES? According to this document, there should be a way(Custom Email Templates property group) to override the default system notification settings. How can the notifications be customized?http://...

    Type

    Questions

    Views

    1.3K

    Likes

    0

    Replies

    4
  • 24-05-2011
    Check the client_routes_formViewOnly element under LiveCycle Workspace ES2 -> Global Administration in the adminui.

    Type

    Questions

    Views

    188

    Likes

    0

    Replies

    0
  • 23-03-2011
    Both are version 9.5. I understand that the user assign activity is deprecated, but it's part of some ES 8.2 processes that are part of an upgraded server. ES version processes are supposed to be totally compatible with ES2 but my experience tells me otherwise.

    Type

    Discussions

    Views

    209

    Likes

    0

    Replies

    0
  • 16-03-2011
    Very strange problem here. I'm trying to update some process activity properties and they've disappeared. In the screenshot below, below the Custom Email Template Category, there should be several options for defining the properties. The properties are obviously missing and I can't find a way to get...

    Type

    Discussions

    Views

    940

    Likes

    0

    Replies

    2
  • 24-01-2011
    I''m working with support on an issue that I previously describe here: http://forums.adobe.com/thread/777349?tstart=0I noticed with one of the process instances that encountered the issue, that the task status is set to "Process Draft" instead of the task status that I'm typically used to seeing whe...

    Type

    Questions

    Views

    1.4K

    Likes

    0

    Replies

    2