Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

Abhilash_Reddy
Abhilash_Reddy
Offline

Badges

Badges
11

Accepted Solutions

Accepted Solutions
1

Likes

Likes
1

Posts

Posts
36

Discussions

Discussions
0

Questions

Questions
36

Ideas

Ideas
0

Blog Posts

Blog Posts
0
Top badges earned by Abhilash_Reddy
Customize the badges you want to showcase on your profile
Re: Problem with Sling Models in Adobe Experience Manager - Adobe Experience Manager 15-10-2015
smacdonald2008 wrote... This is an AEM 6 community article - but we have some ppl getting it to work on 5.6. Thanks Scott. I thought sling models are part of AEM 5.6 . After looking at your comment I have tried to install two bundles related to Sling Models manually and then its working fine.org.apache.sling.models.api » 1.0.0 org.apache.sling.models.impl » 1.0.0I have downloaded above two bundles from maven respository and installed using AEM felix console . Then everything went fine. I would l...

Views

442

Likes

0

Replies

0
Re: Problem with Sling Models in Adobe Experience Manager - Adobe Experience Manager 15-10-2015
smacdonald2008 wrote... What CQ version are you using? I am using Adobe AEM 5.6

Views

442

Likes

0

Replies

0
Re: Problem with Sling Models in Adobe Experience Manager - Adobe Experience Manager 15-10-2015
I have added that Tag in POM. Actual problem is Sling model related bundles are not part of my CQ installation (5.6) . I have downloaded couple bundle and after installing those two everything worked fine. Thanks for you support.

Views

445

Likes

0

Replies

0
Re: Problem with Sling Models in Adobe Experience Manager - Adobe Experience Manager 15-10-2015
on which version you have tested ? I have tried again but the POJO object is returning null when adpating from a resource

Views

446

Likes

0

Replies

0
Problem with Sling Models in Adobe Experience Manager - Adobe Experience Manager 15-10-2015
I am working on below community article related to Sling Models. I follwed the steps given there but I am not able to map my Java Model/POJO. https://helpx.adobe.com/experience-manager/using/sling_models.htmlI have added below dependency to my pom.xml and I also added below tag inside maven bundle plugin to ensure the model/POJO will be adaptableMy POJO/Model class UserInfo.java is located inside "com.ritwik.poc.sling.models" package.com.ritwik.poc.sling.models org.apache.sling org.apache.sling...

Views

1.2K

Likes

0

Replies

10
Re: Delete button showing disabled in SiteAdmin console for Parent page/site - Adobe Experience Manager 15-10-2015
Hi kautuksahni Thanks for response. I guess The problem is not with template . As you suggested I have deleted some invalid nodes after that when I am trying to create a page using same template node type of cq:pageContent is creating under content tree ( which is expected behaviur)But before deleting invalid nodes , Pages created by using the same template creating invalid nodes of type nt:unstructured.

Views

520

Likes

0

Replies

0
Re: Delete button showing disabled in SiteAdmin console for Parent page/site - Adobe Experience Manager 15-10-2015
Hii kautuksahni I have checked my content tree and deleted few page nodes which are not cq:pageContent type. Then I am able to see default behaviur with WCM buttons. But could you please help me in understanding some points related to the same issue ?. Below are my observationsI have used existing template to create a new page/site which intern created a nodetype of nt:unstructured in content tree.After deleting some nodes in content tree which are not cq:pageContent type , I have tried to to cr...

Views

430

Likes

0

Replies

0
Delete button showing disabled in SiteAdmin console for Parent page/site - Adobe Experience Manager 15-10-2015
Hello Please help in resolving an issue with siteadmin. The delete button is showing disabled when i am trying to delete any site/page from the site admin. Where is for child pages in the site the delete button is enabled. I am also attahcing screen shots for reference. Kindly help me in resolving this.

Views

752

Likes

0

Replies

5
Re: NoClassDefFoundError when working with CQ webservice using CXF - Adobe Experience Manager 15-10-2015
Sure Scott.. Let me upgrade to java 1.7 and I will let you no if issue comes again. Thanks for your help on this 🙂

Views

665

Likes

0

Replies

0
Re: NoClassDefFoundError when working with CQ webservice using CXF - Adobe Experience Manager 15-10-2015
smacdonald2008 wrote... You are using 5.6. Upgrade to Java 1.7 to make sure that is not the cause of this issue. The 5.6 install docs state: Prerequisites To install AEM you need: The Java Runtime Environment (JRE). Version 1.7 is preferred. See Java Virtual Machines for details. https://docs.adobe.com/docs/en/cq/5-6-1/deploying/technical_requirements.html Thank you Scott. I have upgraded to java 1.7 and its working fine.

Views

573

Likes

0

Replies

0
Likes from