Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

webera
Community profile webera Level 1
Full-Stack Developer
Germany
3 BADGES
Level 1

Level 1

Learn more
Joined the community 05-02-2021 4:41:02 AM
Offline
Top badges earned by webera
Customize the badges you want to showcase on your profile
Re: Lost content after deployment
Avatar
Ignite 1
Level 1
webera
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Give Back
Establish
View profile
webera
- Adobe Experience Manager
Hi, thanks for the answer!We have deployed many times prior to this event and never experienced this problem, nor have we changed the filters recently.I have double checked the filters and all of them seem correct.Neither is this issue reproducible with a new deployment. So i think it is seems unlikely that this is an issue with the filters. (At least in my opinion)

Views

44

Likes

0

Replies

0
Lost content after deployment
Avatar
Ignite 1
Level 1
webera
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Give Back
Establish
View profile
webera
- Adobe Experience Manager
Hello Community, We had some strange behavior regarding a deployment of a new version which resulted in the loss of some content.After the deployment, some of the newly added/changed content has been lost. An error we have found which may indicate the described problem is:26.07.2021 09:12:43.959 *INFO* [OsgiInstallerImpl] com.adobe.granite.installer.factory.packages.impl.PackageTransformer Unable to check content package {} Caused by: org.apache.jackrabbit.oak.api.CommitFailedException: OakState...

Views

126

Likes

0

Replies

2
Likes given to