Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

mirza_akram
mirza_akram
Offline

Badges

Badges
3

Accepted Solutions

Accepted Solutions
0

Likes

Likes
0

Posts

Posts
5

Discussions

Discussions
0

Questions

Questions
5

Ideas

Ideas
0

Blog Posts

Blog Posts
0
Top badges earned by mirza_akram
Customize the badges you want to showcase on your profile
Re: Apache dispatcher rules not rejecting /.json;%0aa.css
Avatar
Give Back 3
Level 1
mirza_akram
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

5 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back 3
Give Back
Ignite 1
View profile
mirza_akram
- Adobe Experience Manager
Hi Arpit, Thanks for the reply. I tried this but same output. Thanks,Mirza

Views

2.0K

Likes

0

Replies

0
Apache dispatcher rules not rejecting /.json;%0aa.css
Avatar
Give Back 3
Level 1
mirza_akram
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

5 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back 3
Give Back
Ignite 1
View profile
mirza_akram
- Adobe Experience Manager
I am unable to block/reject /.json;%0aa.cssThe error I get in dispatcher error.log isThe given path is misformatted or contained invalid characters: Cannot map GET /.json;%0aa.cssAlthough I am able to block /.json as I dont get any error for this.I used ;%0aa.css with other URLs but they went ahead without any issue.So my question is how can I block/reject /.json;%0aa.css as it is printing some output on browser.

Views

3.1K

Likes

0

Replies

3
Re: Saving a multifield is not working as expected in 6.4.5 but is working fine in 6.4.2
Avatar
Give Back 3
Level 1
mirza_akram
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

5 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back 3
Give Back
Ignite 1
View profile
mirza_akram
- Adobe Experience Manager
Hi Arun, PFB the dialog xml.

Views

1.0K

Likes

0

Replies

0
Re: Saving a multifield is not working as expected in 6.4.5 but is working fine in 6.4.2
Avatar
Give Back 3
Level 1
mirza_akram
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

5 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back 3
Give Back
Ignite 1
View profile
mirza_akram
- Adobe Experience Manager
Thank for the reply Arun. Could you please let me know what exactly you want to check in that xml because it is having some company specific data which is not advisable to share. I can give you a dummy structure if you let me know what you exactly looking for in the xml. edit: One place in question service pack is incorrect. It is working on SP2 and not on SP5. Second node structure is from SP5

Views

1.0K

Likes

0

Replies

0
Saving a multifield is not working as expected in 6.4.5 but is working fine in 6.4.2
Avatar
Give Back 3
Level 1
mirza_akram
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

5 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back 3
Give Back
Ignite 1
View profile
mirza_akram
- Adobe Experience Manager
I am working on AEM products. I have a multifield component in a dialog. After adding it then saving it resulted in unexpected structure of the nodes on sp2. But it is working fine on sp2. Below is the comparison of the node structure of sp2 and sp3 after performing the same steps(adding item 3).on SP2:on SP3: Because of which when I open the product after save and close, item 3 doesnt have the label and label of item 2 is also erased, in addition to this sometimes empty multifield are also ad...

Views

1.7K

Likes

0

Replies

5