Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

Jeanmaradiaga
Jeanmaradiaga
Online

Badges

Badges
16

Accepted Solutions

Accepted Solutions
1

Likes

Likes
16

Posts

Posts
45

Discussions

Discussions
5

Questions

Questions
40

Ideas

Ideas
0

Blog Posts

Blog Posts
0
Top badges earned by Jeanmaradiaga
Customize the badges you want to showcase on your profile
Re: 6.3 Authoring stopped working.
Avatar
Give Back 25
Level 3
Jeanmaradiaga
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 25
Boost 10
Applaud 5
Boost 5
Ignite 10
View profile
Jeanmaradiaga
- Adobe Experience Manager
I had the old broken environment saved so I can confirm this did work for me.

Views

20

Like

1

Replies

0
[AEM 6.6] Default value on CF dropdown.
Avatar
Give Back 25
Level 3
Jeanmaradiaga
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 25
Boost 10
Applaud 5
Boost 5
Ignite 10
View profile
Jeanmaradiaga
- Adobe Experience Manager
Is there an easy way to select a default value for a CF dropdown?

Views

33

Likes

0

Replies

1
Re: Searching for accented characters - Add support for XPATH replace in JCR (Jackrabbit Oak)
Avatar
Give Back 25
Level 3
Jeanmaradiaga
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 25
Boost 10
Applaud 5
Boost 5
Ignite 10
View profile
Jeanmaradiaga
- Adobe Experience Manager
Hello Jaime, nice to meet you. Have you tried something like String value = predicate.get(PREDICATE_VALUE).toLowerCase(data/master/@city).replace("é", "e"); String query = String.format("fn:lower-case(@%s)='%s'", value);

Views

98

Like

1

Replies

1
Re: [AEM Cloud] The policies I've defined under wcm/policies are not applying.
Avatar
Give Back 25
Level 3
Jeanmaradiaga
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 25
Boost 10
Applaud 5
Boost 5
Ignite 10
View profile
Jeanmaradiaga
- Adobe Experience Manager
Hi @Arun_Patidar , Thanks for the reference it has been very helpful, unfortunately it still not works for me. I am wondering how can my policy know that I want my Section Container to allow all the components in the KG AEM Commons - Content group. For example this is my section container, which contains a responsivegrid inside .... .... Then I define the policy, just like you did in your project But on a normal content page when I add a Section Container and try to add anything like a text ...

Views

84

Like

1

Replies

1
Re: [AEM Cloud] The policies I've defined under wcm/policies are not applying.
Avatar
Give Back 25
Level 3
Jeanmaradiaga
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 25
Boost 10
Applaud 5
Boost 5
Ignite 10
View profile
Jeanmaradiaga
- Adobe Experience Manager
Hello @kishorekumar14 thanks for the reply. I tried updating the last filter to update and then replace but it didn't seem to work. When installing my template still has an empty policy

Views

90

Like

1

Replies

0
[AEM Cloud] The policies I've defined under wcm/policies are not applying.
Avatar
Give Back 25
Level 3
Jeanmaradiaga
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 25
Boost 10
Applaud 5
Boost 5
Ignite 10
View profile
Jeanmaradiaga
- Adobe Experience Manager
Hello, I am currently struggling with defining policies on my code using the .content.xml under wcm/policies. For example I have a Section Container component that has a responsivegrid inside its HTML. My idea is to only allow the components group "Content" in there, so in my policies I added the following snippet: But when I do a clean install with the command mvn clean install -PautoInstallPackage and I check my policies the group was not added correctly, meaning I have to do it manually,...

Views

111

Likes

0

Replies

5
[AEM 6.6] How can I edit a XF's policies?
Avatar
Give Back 25
Level 3
Jeanmaradiaga
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 25
Boost 10
Applaud 5
Boost 5
Ignite 10
View profile
Jeanmaradiaga
- Adobe Experience Manager
Hello, I have a Header component that I am using in a experience fragment, my Header has a responsive grid inside because I want to be able to add modular Header component like Nav Items: This seems to work fine and I was able to create a experience fragment for the header with a .xml file but when I try to add navigation items from the XF Editor I don't see the option to add my Nav Item component, it looks like I can only add the regular groups, it currently looks like this: But what I need is ...

Views

110

Likes

0

Replies

1
Re: AEM local user preference not updated (backend)
Avatar
Give Back 25
Level 3
Jeanmaradiaga
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 25
Boost 10
Applaud 5
Boost 5
Ignite 10
View profile
Jeanmaradiaga
- Adobe Experience Manager
Can you delete the user and create it again?

Views

103

Like

1

Replies

0
Re: [AEM 6.6] How can I enable a new component group?
Avatar
Give Back 25
Level 3
Jeanmaradiaga
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 25
Boost 10
Applaud 5
Boost 5
Ignite 10
View profile
Jeanmaradiaga
- Adobe Experience Manager
Amazing, that was it! In case someone stumbles upon this in the future, here are the steps I followed: Navigated to this page as suggested by @Rohit_Negi550 Selected my site and page type (content page in this case) and clicked edit (pencil icon)On the new window I was greeted by the following view:Here, I selected the third option, policy.On the allowed components tab (default) I scrolled down and found my new group to be unselected, so I selected it and then I hit "Done" above to save the chan...

Views

110

Like

1

Replies

0
Re: [AEM 6.6] How can I enable a new component group?
Avatar
Give Back 25
Level 3
Jeanmaradiaga
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 25
Boost 10
Applaud 5
Boost 5
Ignite 10
View profile
Jeanmaradiaga
- Adobe Experience Manager
Thanks for the reply!So I checked and I am adding the new group on the container policy, but when looking for the component on the add component for the container I don't see my new group. Could it be something else? The logs are not throwing me any errors.

Views

116

Like

1

Replies

0
[AEM 6.6] How can I enable a new component group?
Avatar
Give Back 25
Level 3
Jeanmaradiaga
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 25
Boost 10
Applaud 5
Boost 5
Ignite 10
View profile
Jeanmaradiaga
- Adobe Experience Manager
I recently moved to AEM 6.6 (Cloud) and tried to created a new component with a new group, the .content.xml looks like this: Component Structure: View from the CRX I read something about template policies so under wcm/policies/_content.xml I modified the policy for page to include this new group, but alas it still doesn't show in the sidekick or anywhere else for frag and dropping.Am I missing anything?

Views

125

Likes

0

Replies

4
Re: Folder inside apps module not uploading on install.
Avatar
Give Back 25
Level 3
Jeanmaradiaga
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 25
Boost 10
Applaud 5
Boost 5
Ignite 10
View profile
Jeanmaradiaga
- Adobe Experience Manager
Hello @fanindras , I checked the filter.xml and it seems to be working now that I added it but now I am getting an error for the dropwdown.jsp:*ERROR* [[0:0:0:0:0:0:0:1] [1631910024484] GET /mnt/override/apps/kg-commons/components/button/_cq_dialog.html/content/kg-commons/us/en/jcr:content/root/container/container/button HTTP/1.1] org.apache.sling.engine.impl.SlingRequestProcessorImpl service: Uncaught Throwable javax.servlet.ServletException: Failed executing script /libs/cq/gui/components/auth...

Views

81

Likes

2

Replies

0
Folder inside apps module not uploading on install.
Avatar
Give Back 25
Level 3
Jeanmaradiaga
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 25
Boost 10
Applaud 5
Boost 5
Ignite 10
View profile
Jeanmaradiaga
- Adobe Experience Manager
I was trying to implement some datasources in my dialog but when I installed my project the select would be blank, when checking the logs I came across the following error: org.apache.sling.servlets.get.impl.DefaultGetServlet No renderer for extension html, cannot render resource TypeOverwritingResourceWrapper, type=kg-commons/datasources/dropdown, path=/mnt/override/apps/kg-commons/components/button/cq:dialog/content/items/tabs/items/properties/items/columns/items/column/items/size So I then we...

Views

93

Likes

0

Replies

2
Re: Error injecting: org.apache.maven.artifact.installer.DefaultArtifactInstaller
Avatar
Give Back 25
Level 3
Jeanmaradiaga
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 25
Boost 10
Applaud 5
Boost 5
Ignite 10
View profile
Jeanmaradiaga
- Adobe Experience Manager
Updating the frontend-maven-plugin from v10.13.0 to v13.9.0 seems to have fixed this.

Views

282

Likes

0

Replies

0
Error injecting: org.apache.maven.artifact.installer.DefaultArtifactInstaller
Avatar
Give Back 25
Level 3
Jeanmaradiaga
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 25
Boost 10
Applaud 5
Boost 5
Ignite 10
View profile
Jeanmaradiaga
- Adobe Experience Manager
I created a new project with archetype 27. The created project looks fine but when I first try to install it I get the following error: [INFO] --- maven-install-plugin:2.5.2:install (default-install) @ kg-commons --- [WARNING] Error injecting: org.apache.maven.artifact.installer.DefaultArtifactInstaller com.google.inject.ProvisionException: Unable to provision, see the following errors: 1) Error injecting: private org.eclipse.aether.spi.log.Logger org.apache.maven.repository.internal.DefaultVers...

Views

310

Likes

0

Replies

2
Re: AEM 6.4 Code deployment to Remote Server
Avatar
Give Back 25
Level 3
Jeanmaradiaga
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 25
Boost 10
Applaud 5
Boost 5
Ignite 10
View profile
Jeanmaradiaga
- Adobe Experience Manager
True, thanks. I tried withinstall -PautoInstallPackage -Daem.host=test.bla.com -Daem.port=4502 -Daem.author.user=admin -Daem.author.password=admin Which is the one we use locally and it throws a timeout error instead. Perhaps my IP needs to be whitelisted in the server. Here is the error:[ERROR] Unresolveable build extension: Plugin com.day.jcr.vault:content-package-maven-plugin:0.5.24 or one of its dependencies could not be resolved: Failed to read artifact descriptor for com.day.jcr.vault:cont...

Views

231

Like

1

Replies

0
Re: AEM 6.4 Code deployment to Remote Server
Avatar
Give Back 25
Level 3
Jeanmaradiaga
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 25
Boost 10
Applaud 5
Boost 5
Ignite 10
View profile
Jeanmaradiaga
- Adobe Experience Manager
Yes it does, it is importing it to a remote server the only issue I am having right now.

Views

232

Like

1

Replies

0
Re: AEM 6.4 Code deployment to Remote Server
Avatar
Give Back 25
Level 3
Jeanmaradiaga
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 25
Boost 10
Applaud 5
Boost 5
Ignite 10
View profile
Jeanmaradiaga
- Adobe Experience Manager
Or with the following command:clean install -PautoInstallBundle -U -Daem.host=blabla.com -Daem.port=4502 -DUserName=admin -Dpassword=adminI get:ERROR] [ERROR] Some problems were encountered while processing the POMs: [WARNING] 'version' contains an expression but should be a constant. @ com..:${app.version}, C:\blabla\pom.xml, line 22, column 14 [WARNING] 'version' contains an expression but should be a constant. @ com..:${app.version}, C:\blabla\pom.xml, line 22, column 14 [ERROR] Unresolveable...

Views

240

Like

1

Replies

3
Re: AEM 6.4 Code deployment to Remote Server
Avatar
Give Back 25
Level 3
Jeanmaradiaga
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 25
Boost 10
Applaud 5
Boost 5
Ignite 10
View profile
Jeanmaradiaga
- Adobe Experience Manager
@BrianKasingli The requested profile "autoInstallDevPackage" could not be activated because it does not exist. [ERROR] Failed to execute goal com.day.jcr.vault:content-package-maven-plugin:0.5.24:install (install-package) on project com.bla.bla.config: The host did not accept the connection within timeout of 5000 ms: connect timed out -> [Help 1]

Views

242

Like

1

Replies

6
AEM 6.4 Code deployment to Remote Server
Avatar
Give Back 25
Level 3
Jeanmaradiaga
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 25
Boost 10
Applaud 5
Boost 5
Ignite 10
View profile
Jeanmaradiaga
- Adobe Experience Manager
If I have a remote server with AEM installed can I push my current code with something as simple as:mvn clean install -PautoInstallDevPackage -U -Daem.host=test-author.dev.com -Daem.port=4502 -DUserName=admin-Dpassword=admin Or do I need to use cURL? POM? I haven't been able to find much information on how I can push my local changes to a remove server for some reason.

Views

263

Likes

0

Replies

10
Re: HTTP ERROR 404 Problem accessing /system/console/configMgr. Reason: Not Found
Avatar
Give Back 25
Level 3
Jeanmaradiaga
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 25
Boost 10
Applaud 5
Boost 5
Ignite 10
View profile
Jeanmaradiaga
- Adobe Experience Manager
Thanks, I'll have to ask for the credentials first thing in the morning then.

Views

110

Like

1

Replies

0
Re: HTTP ERROR 404 Problem accessing /system/console/configMgr. Reason: Not Found
Avatar
Give Back 25
Level 3
Jeanmaradiaga
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 25
Boost 10
Applaud 5
Boost 5
Ignite 10
View profile
Jeanmaradiaga
- Adobe Experience Manager
@Asutosh_Jena_ - This may be a dumb question but how I am supposed to re-start the instance? Via SSH?

Views

115

Like

1

Replies

2
HTTP ERROR 404 Problem accessing /system/console/configMgr. Reason: Not Found
Avatar
Give Back 25
Level 3
Jeanmaradiaga
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 25
Boost 10
Applaud 5
Boost 5
Ignite 10
View profile
Jeanmaradiaga
- Adobe Experience Manager
I was updating our QA environment with a service pack and it worked perfectly, I checked the new AEM version on the landing page and it had been updated correctly, so I then went on to upload a config package for some services and installing that but the instance just got stuck in the installing screen. After a while I reloaded and no matter where I go (logs, crx, console) I get a white screen with the error in the title, so my question is. Now what?

Views

122

Likes

0

Replies

4
How can I change my site's favicon?
Avatar
Give Back 25
Level 3
Jeanmaradiaga
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 25
Boost 10
Applaud 5
Boost 5
Ignite 10
View profile
Jeanmaradiaga
- Adobe Experience Manager
I am working on an editable templates AEM project and I need to change the favicon on the site, what I am trying to do is use the resource's path so: But this is not working, when I used to work on static templates we had a different folder structure so we used to do it like: Any ideas?

Views

509

Likes

0

Replies

2
Re: YUIScriptProcessor is breaking my site on Publish.
Avatar
Give Back 25
Level 3
Jeanmaradiaga
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 25
Boost 10
Applaud 5
Boost 5
Ignite 10
View profile
Jeanmaradiaga
- Adobe Experience Manager
Adding: jsProcessor="[min:gcc;obfuscate=true]" to the .content.xml

Views

185

Likes

0

Replies

0
Re: YUIScriptProcessor is breaking my site on Publish.
Avatar
Give Back 25
Level 3
Jeanmaradiaga
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 25
Boost 10
Applaud 5
Boost 5
Ignite 10
View profile
Jeanmaradiaga
- Adobe Experience Manager
Thanks for the suggestion. We have multiple sites on the instance so can I just add GCC to this site's clientlibs by modifying the xml?

Views

187

Likes

0

Replies

0
Re: 6.3 Authoring stopped working.
Avatar
Give Back 25
Level 3
Jeanmaradiaga
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 25
Boost 10
Applaud 5
Boost 5
Ignite 10
View profile
Jeanmaradiaga
- Adobe Experience Manager
I also need to know @jkpanera

Views

196

Likes

0

Replies

0
YUIScriptProcessor is breaking my site on Publish.
Avatar
Give Back 25
Level 3
Jeanmaradiaga
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 25
Boost 10
Applaud 5
Boost 5
Ignite 10
View profile
Jeanmaradiaga
- Adobe Experience Manager
I have the YUI processor set to minify my JS on Publish and this is causing it to break, I know this because I don't have it on Author and the site works like a charm. I checked the logs and this is what I got: 19.05.2021 12:31:18.161 *ERROR* [0:0:0:0:0:0:0:1 [1621449074509] GET /content/whisl/en.html HTTP/1.1] com.adobe.granite.ui.clientlibs.impl.YUIScriptProcessor [ERROR] 19146:30867:unterminated string literal 19.05.2021 12:31:18.161 *ERROR* [0:0:0:0:0:0:0:1 [1621449074509] GET /content/whisl...

Views

222

Likes

0

Replies

4
getAuthenticationInfo: no handler could extract credentials; assuming anonymous
Avatar
Give Back 25
Level 3
Jeanmaradiaga
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 25
Boost 10
Applaud 5
Boost 5
Ignite 10
View profile
Jeanmaradiaga
- Adobe Experience Manager
Hello, Our team is trying to implement a third party authentication called DocCheck. In our tests we have found an issue where sometimes authenticating using this service works and other times we get a 403 error code. We reached out to their team and they said: What we experienced is, that sometimes the exact same session-ID is set for your users: -S2JhuvEP0EZxkC9-pJX_Jt6kkZhMDu9SmiCFoY-WA2lujLVu89DWdmilkRv2OgK70scAFVfqpHBg3pANzX9kgnrYpDsPzdx4HVNEMKCqZ1FSLj4dMA== (redacted) You pass this session...

Views

182

Likes

0

Replies

1
Re: What could cause a ReferenceError ContextHub is not d...
Avatar
Give Back 25
Level 3
Jeanmaradiaga
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

45 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Give Back 25
Boost 10
Applaud 5
Boost 5
Ignite 10
View profile
Jeanmaradiaga
- Adobe Experience Manager
That makes sense if nothing is wrong then I'll suggest adding this error to a false positive list. Thanks for the help 🙂

Views

249

Likes

0

Replies

0