Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

sunitac2231600
Community profile sunitac2231600 Level 3
Job title here
Location here
12 BADGES
Level 3

Level 3

Learn more
Joined the community 03-02-2016 10:31:10 AM
Offline
Top badges earned by sunitac2231600
Customize the badges you want to showcase on your profile
Re: How to Implement loggers for debuging
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Hi Scott,Thanks for your quick reply.I added the log in my SampleToolboxConfigurationPresenter class file, as shown below.public class SampleToolboxConfigurationPresenter extends AbstractPresenter { protected final Logger LOG = LoggerFactory.getLogger(this.getClass()); private final Dao dao = new GenericSlingDao( SampleToolboxConfigurationDto.class); /** {@inheritDoc} */ @Override public SampleToolboxConfigurationModel getModelFromResource(SlingHttpServletRequest request, Resource resource) { LO...

Views

215

Likes

0

Replies

0
Re: Local AEM Publish is not working fine for siteadmin.
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Hi Zyg,Yes I forget to login as admin. Now I login as admin in CRX and it is working fine for siteadmin.But why I am not able to see the login page with USERID and PASSWORD when I am trying to login http://localhost:4503/When I am trying to login to http://localhost:4503/ then it is redirecting me to this page http://localhost:4503/content/geometrixx-outdoors/en.htmlThanks & RegardsSunita Choudhury

Views

494

Likes

0

Replies

0
Re: Log file for Dialog.xml
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Thanks,Sam

Views

195

Likes

0

Replies

0
Re: Local AEM Publish is not working fine for siteadmin.
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Dear Team,Can anybody help me on this. Is this a bug in AEM 6.0 publish jar file?Thanks

Views

498

Likes

0

Replies

0
Log file for Dialog.xml
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Dear Team,We have a custom text component in my AEM websites.Inside the listener we have customized our link functionality as below. /* handle links (add attributes as specified by rules, remove links with invalid */ /* HREFs) */ if (com.isTag(dom, 'a')) { var href = com.getAttribute(dom, 'href'); if (href) { if (this.htmlRules.links.validateHref(href)) { this.htmlRules.links.applyToObject(dom); return false; } else { this.markForRemoval(dom); return true; } } } return false; }; /* */How can I s...

Views

217

Likes

0

Replies

2
Re: Local AEM Publish is not working fine for siteadmin.
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Hi,I am getting below error message.24.02.2016 11:50:09.657 *INFO* [0:0:0:0:0:0:0:1 [1456332609648] GET /siteadmin/ HTTP/1.1] org.apache.sling.engine.impl.SlingRequestProcessorImpl service: Resource /siteadmin/ not found

Views

495

Likes

0

Replies

0
Local AEM Publish is not working fine for siteadmin.
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Dear Team,I am installing my Publish AEM instance in my local system.I have Windows 7 and 64 bits machine.My AEM version is 6.0 (cq-publish-p4503.jar)I just double clicked on cq-publish-p4503.jar file and it is installed.After installation I am able to open below CRX De and content.http://localhost:4503/crx/de/index.jsp#http://localhost:4503/content/geometrixx-outdoors/en.htmlBut I am not able to open siteadmin.http://localhost:4503/siteadminNORhttp://localhost:4503Thanks in advance.

Views

1.4K

Likes

0

Replies

6
Re: How to login to AEM publish and author with different user credentials
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
The use case is that,admin users can only view the contents both in CRX DE light and siteadmin. Thanks

Views

410

Likes

0

Replies

0
Not able to see customized Login Component in Author Home Page.
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Dear Team,When I am trying to show my login.html page in my home page then my login page is not showing here.Kindly find the below screenshot.ThanksSunita

Views

238

Likes

0

Replies

2
How to login to AEM publish and author with different user credentials
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Hi All,We have a requirement that we can login to author as an ADMIN role.But for publish instance only we have read access.What will be the best solution for this?Thanks & Regards,Sonu.

Views

780

Likes

0

Replies

4
Re: Link is not working for Custom Text Component
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Dear All,Thanks a lot for all of your help.I have given you my component structure, as shown in below image.Also Kindly find my CSS file for my customappKindly find my text.jsp page.***************************START TEST.jsp*****************************<%@page pageEncoding="UTF-8" contentType="text/html; charset=UTF-8"%><%@include file="/apps/myprojectfoundation/foundation/global.jsp"%><%@page import="com.myproject.dfac.sunita.components.text.text.TextPresenter"%> ${model.dto.text} ${mod...

Views

188

Likes

0

Replies

0
Re: Not able to build existing Maven project in Eclipse
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Yes I did all the steps whatever it is mentioned in https://helpx.adobe.com/experience-manager/using/first-osgi.html.Still my dependency jars file are not automatically created in .m2 repo.Anybody can help me on this. Thanks

Views

1.2K

Likes

0

Replies

0
Re: Link is not working in Custom Text Component
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
This widget could not be displayed.
Link is not working for Custom Text Component
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Dear Team,I am trying to figure out the link issue in my custom text component. But not able to find out.When I am creating new link by using my custom text component, then my link is coming in the next line and also it is broken, as shown in below screenshot.

Views

374

Likes

0

Replies

8
Link is not working in Custom Text Component
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Dear Team,I am trying to figure out the link issue in my custom text component. But not able to find out.When I am creating new link by using my custom text component, then my link is coming in the next line and also it is broken, as shown in below screenshot. Thanks,Sunita

Views

293

Likes

0

Replies

3
Re: Not able to build existing Maven project in Eclipse
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Ya jar files are not there in .m2 repo. From where can I get the jar files?

Views

1.5K

Likes

0

Replies

0
Re: Not able to build existing Maven project in Eclipse
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Hi,I have added both in project and bundle pom.xml , as shown in below screenshot.Kindly let me know, If i need to change in setting.xml file "or" anywhere else.Thanks....

Views

1.2K

Likes

0

Replies

0
Re: Not able to build existing Maven project in Eclipse
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Hi,I added below dependency in my pom.xml. But still I am getting below error. com.cognifide.cq framework-54-api ${framework.version} provided com.cognifide.cq framework-54-core ${framework.version} provided com.cognifide.cq framework-54-taglib ${framework.version} provided com.cognifide.cq sling-dynamic-include 0.6.2

Views

1.2K

Likes

0

Replies

0
Not able to build existing Maven project in Eclipse
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Dear Team,First time I am building my maven project in eclipse for CQ.I have my existing maven project download from SVN.I just imported my existing maven project in eclipse.Already I have setup my settings.xml file in c/users/username/.m2 folder as below. common admin admin localAuthor http://localhost:4502 localPublish http://localhost:4503 localSonar http://localhost:9000 jdbc:h2:tcp://localhost:9092/sonar sonar sonar org.h2.Driver But after run my pom.xml , I am getting below error....

Views

5.2K

Likes

0

Replies

11
Re: unable to fine dependency in pom.xml
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Hi All,Thanks a lot for all of your help.I deleted the below dependencycom.day.cqcq-replication5.4.2compileAfter that my pom is working fine.

Views

165

Likes

0

Replies

0
Re: unable to fine dependency in pom.xml
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
another dependency isorg.springframework org.springframework.context.support 3.2.4.RELEASE

Views

167

Likes

0

Replies

0
Re: unable to fine dependency in pom.xml
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
We are using below java packages in our OSGI Bundle.com.xxx.dfac.xxxxxx.componentscom.day.cq.xxxxxx

Views

166

Likes

0

Replies

0
unable to fine dependency in pom.xml
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Dear Team,I am trying to build my existing maven project in eclipse. After importing existing maven project in my Eclipse work space, my pom.xml file is throwing error, as shown in below screenshot.My pom.xml file is not able to get below dependency. org.springframework org.springframework.context.support 3.2.4.RELEASEcom.day.cqcq-replication5.4.2compileCan I put some jar files in my Eclipse build path?Thanks in advance.

Views

516

Likes

0

Replies

8
Re: Lots of webpage are not coming fine in IE. But It is working fine in Chrome.
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Hi Edu,I can do it in CSS. It is fine.Could you please tell me how can I do it in JS for "visibility to visible via JS for this element. "

Views

522

Likes

0

Replies

2
Re: Lots of webpage are not coming fine in IE. But It is working fine in Chrome.
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Yes, It is coming in DOM Explorer, but in style It is coming as visibility hidden only for IE, as shown in screenshot.But For chrome, Its coming fine.

Views

522

Likes

0

Replies

4
Re: Lots of webpage are not coming fine in IE. But It is working fine in Chrome.
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Hi Edu,Do you want me to check the document in Document mode?If In document mode , what I need to check. Can you please tell me more "or" send me the screenshot.

Views

522

Likes

0

Replies

6
Re: Lots of webpage are not coming fine in IE. But It is working fine in Chrome.
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Hi Ebu,My website is not coming fine in IE 10, as shown in below screenshot (IE 10)But it is coming fine in Chrome, as shown in below screenshot (Chrome)Also It is working fine in ?wcmmode=disabled

Views

522

Likes

0

Replies

8
Re: Lots of webpage are not coming fine in IE. But It is working fine in Chrome.
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
I am from UI team only. And this is working fine in author mode but not in publish.I do not have access to Publish server. If it is a CSS issue, then it should not come fine in Author mode also. Could you please tell me where to change CRXDE Light?

Views

975

Likes

0

Replies

11
Re: Lots of webpage are not coming fine in IE. But It is working fine in Chrome.
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
bsloki wrote... Which version IE are you using ?? This could potentially be the CSS issue as it needs its own style to be compatible with prev version of IE Hi,I am using IE 10.

Views

975

Likes

0

Replies

13
Lots of webpage are not coming fine in IE. But It is working fine in Chrome.
Avatar
Validate 10
Level 3
sunitac2231600
Level 3

Likes

4 likes

Total Posts

90 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 10
View profile
sunitac2231600
- Adobe Experience Manager
Dear Experts,I have a webpage called abc.html.It is coming fine in Chrome. It is not coming fine in IE.Also It is coming fine in author mode. But It is not coming fine in Publish.When I am changing Document Mode IE9 standards, then It is coming fine, as seen in below screenshot.It will be great If somebody can help me on this.Thanks in advance !NOTE : I am using IE 10

Views

3.4K

Likes

0

Replies

18
Likes given to