Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

cjpicc11
cjpicc11
Offline
  • 17-10-2018
    Hi Ashish,I think there is an issue with your payload.You should not be passing in userid/password in the sessiontoken element, this should be a long string hashed token that is generated by running the logon operation in the sessionMethodSoap.Here is an example logon operation payload. your_user_n...

    Type

    Discussions

    Views

    3.3K

    Likes

    0

    Replies

    2
  • 16-10-2018
    This issue is resolved, the problem was that I had a column listed in the recipients folder that is a join to another table that did not have data in it, so it was not displaying that data.

    Type

    Discussions

    Views

    708

    Like

    1

    Replies

    0
  • 16-10-2018
    Hi Ash,Can you share the payload you are sending to call the workflow? Also, can you share the internal name of the workflow you're calling? Lastly, did you call the logon operation (in sessionMethodSoap method) and are you using that session token as part of your workflow call?

    Type

    Discussions

    Views

    3.3K

    Likes

    0

    Replies

    4
  • 16-10-2018
    Hello,I am having a strange issue that I cannot figure out.I am creating recipients, but when I search for these newly created recipients in Profiles and Targets -> Recipients, they do not exist. However, when I go to the data schemas, and I look for these recipients straight on the nms:recipients t...

    Type

    Discussions

    Views

    787

    Like

    1

    Replies

    1