Avatar

Avatar

seabreeze631

Avatar

seabreeze631

seabreeze631

18-07-2019

Hi everyone.

I am currently doing the WKND Project tutorial and I am encountering an issue I cannot diagnose.

When I run the mvn -PautoInstallPackage clean install command in the ui.apps folder or at the project root level I encounter this error:

[INFO] Installing aem-guides-wknd.ui.apps (/Volumes/Projects/aem-projects/aem-guides-wknd/aem-guides-wknd/ui.apps/target/aem-guides-wknd.ui.apps-0.0.1-SNAPSHOT.zip) to http://localhost:4502/crx/packmgr/service.jsp

[ERROR] Request failed: org.apache.jackrabbit.vault.packaging.PackageException: javax.jcr.PathNotFoundException: /apps/wknd/components/structure/header/header.html/jcr2:content (500)

[INFO] Looks like the /Volumes/Projects/aem-projects/aem-guides-wknd/aem-guides-wknd/ui.apps/target/aem-guides-wknd.ui.apps-0.0.1-SNAPSHOT.zip package was not installed, checking the list...

This impedes the apps package from deploying when looking at the last installed timestamp in the CRX package manager. I can remove the file in question and deployment will proceed without issue. I have no idea why the addition of the html file for this component is problematic, I am following the tutorial adding the file as described. The verbose option for jcr.vault is already activated in my pom.xml and I have no other error logs which can explain this occurence. When I add the file in CRXDE Lite there is no issue and the html renders fine in the interface, but once I sync this to my filesystem with filevault and proceed with another deployment, the same issue occurs.

Who Me Too'd this topic