Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

"error": "missing parameter(s) 'tenant'" at Customer Dashboard

misterocean1112
Level 1
Level 1

Hi Team,

I followed the codelab tutorial to setup Customer Dashboard and it returns 0 profiles. The specific error in the console is :

"error": "missing parameter(s) 'tenant'"

 

We have followed the steps in the document and have entered the ACS tenant.

Our ACS Sandbox is of the following format : https://xxxxxxx.campaign-sandbox.adobe.com/

 

Can anyone please advise on why our tenant is not recognized?

S

6 Replies
harpreet_ahluwa
Employee
Employee

Add following in the .env file when the app is not running -

CAMPAIGN_STANDARD_TENANT=xxxxxxx.campaign-sandbox.adobe.com 

misterocean1112
Level 1
Level 1
Made the above mentioned changes but seeing the same error
duypnguyen
Employee
Employee

hi @misterocean1112 - does the same call return profiles if you make a normal API call using the same tenant? For example:

 

curl -X GET https://mc.adobe.io/<ORGANIZATION>/campaign/profileAndServices/profile \
-H 'Content-Type: application/json' \
-H 'Authorization: Bearer <ACCESS_TOKEN>' \
-H 'Cache-Control: no-cache' \
-H 'X-Api-Key: <API_KEY>'

 

navink386520
Level 2
Level 2

I  had similar issue and tried as you mentioned @duypnguyen  with Postman and got following error

 

{
    "error_code""503020",
    "message""Could not read the profile"
}
duypnguyen
Employee
Employee
@navink386520 - could it be that the tenant value you are using is not correct? and verify the tenant name with Campaign techops?
dr_venture
Employee
Employee
is xxxxxxx really your tenant id value? I am guessing here but that seems like a placeholder. https://xxxxxxx.campaign-sandbox.adobe.com/