Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

"error": "missing parameter(s) 'tenant'" at Customer Dashboard

Avatar

Level 1

Hi Team,

I followed the codelab tutorial to setup Customer Dashboard and it returns 0 profiles. The specific error in the console is :

"error": "missing parameter(s) 'tenant'"

 

We have followed the steps in the document and have entered the ACS tenant.

Our ACS Sandbox is of the following format : https://xxxxxxx.campaign-sandbox.adobe.com/

 

Can anyone please advise on why our tenant is not recognized?

S

2 Replies

Avatar

Employee

Add following in the .env file when the app is not running -

CAMPAIGN_STANDARD_TENANT=xxxxxxx.campaign-sandbox.adobe.com 

Avatar

Employee

hi @misterocean1112 - does the same call return profiles if you make a normal API call using the same tenant? For example:

 

curl -X GET https://mc.adobe.io/<ORGANIZATION>/campaign/profileAndServices/profile \
-H 'Content-Type: application/json' \
-H 'Authorization: Bearer <ACCESS_TOKEN>' \
-H 'Cache-Control: no-cache' \
-H 'X-Api-Key: <API_KEY>'

 

Avatar

Level 3

I  had similar issue and tried as you mentioned @duypnguyen  with Postman and got following error

 

{
    "error_code""503020",
    "message""Could not read the profile"
}

Avatar

Employee
@navink386520 - could it be that the tenant value you are using is not correct? and verify the tenant name with Campaign techops?

Avatar

Employee
is xxxxxxx really your tenant id value? I am guessing here but that seems like a placeholder. https://xxxxxxx.campaign-sandbox.adobe.com/