Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Dynamic Tag Management Bug: "domain has already been taken" error

Avatar

Avatar
Boost 5
Level 3
lukas_oldenburg
Level 3

Likes

34 likes

Total Posts

8 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 5
Level 3
lukas_oldenburg
Level 3

Likes

34 likes

Total Posts

8 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
Boost 1
View profile
lukas_oldenburg
Level 3

15-10-2015

I have the following problem. In a property of a client, we want to add the domain somedomain.com to the list of domains. The domain is not in the list of domains currently.

But if I want to add it, it always says „somedomain.com has already been taken“.

Is this a bug? Do we do something wrong? The site is supposed to go live on Monday, so we would appreciate help on this urgently.

Thanks a lot!

Lukas

Replies

Avatar

Avatar
Give Back 50
Level 6
Rahsing
Level 6

Likes

17 likes

Total Posts

368 posts

Correct Reply

132 solutions
Top badges earned
Give Back 50
Give Back 25
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
View profile

Avatar
Give Back 50
Level 6
Rahsing
Level 6

Likes

17 likes

Total Posts

368 posts

Correct Reply

132 solutions
Top badges earned
Give Back 50
Give Back 25
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
View profile
Rahsing
Level 6

15-10-2015

Hi Lukas,

Were you able to get this problem fixed?

If yes, could you please share the solution?

If not, let us know.

Kind Regards

Rahul

Avatar

Avatar
Boost 3
Level 2
shawncreed1
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

25 posts

Correct Reply

12 solutions
Top badges earned
Boost 3
Boost 1
Affirm 5
Affirm 3
Affirm 10
View profile

Avatar
Boost 3
Level 2
shawncreed1
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

25 posts

Correct Reply

12 solutions
Top badges earned
Boost 3
Boost 1
Affirm 5
Affirm 3
Affirm 10
View profile
shawncreed1
Level 2

15-10-2015

Lukas,

As this sounds like a potential bug, I would reach out to Adobe ClientCare via phone or live chat. They'll be able to get the details of which site you're trying to work with, and help you find a workable solution.

Best,
Shawn

Avatar

Avatar
Give Back 50
Level 6
Rahsing
Level 6

Likes

17 likes

Total Posts

368 posts

Correct Reply

132 solutions
Top badges earned
Give Back 50
Give Back 25
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
View profile

Avatar
Give Back 50
Level 6
Rahsing
Level 6

Likes

17 likes

Total Posts

368 posts

Correct Reply

132 solutions
Top badges earned
Give Back 50
Give Back 25
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
View profile
Rahsing
Level 6

15-10-2015

Hi Lukas,

were you able to contact client care for resolution?

Regards

Rahul

Avatar

Avatar
Boost 5
Level 3
lukas_oldenburg
Level 3

Likes

34 likes

Total Posts

8 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 5
Level 3
lukas_oldenburg
Level 3

Likes

34 likes

Total Posts

8 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
Boost 1
View profile
lukas_oldenburg
Level 3

15-10-2015

I don't remember honestly. But probably I just didn't want to use up too much time using the client care system.

Avatar

Avatar
Give Back 50
Level 6
Rahsing
Level 6

Likes

17 likes

Total Posts

368 posts

Correct Reply

132 solutions
Top badges earned
Give Back 50
Give Back 25
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
View profile

Avatar
Give Back 50
Level 6
Rahsing
Level 6

Likes

17 likes

Total Posts

368 posts

Correct Reply

132 solutions
Top badges earned
Give Back 50
Give Back 25
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
View profile
Rahsing
Level 6

15-10-2015

Oh! my apologies.

So were you able to resolve the problem?

Regards

Rahul

Avatar

Avatar
Boost 5
Level 3
lukas_oldenburg
Level 3

Likes

34 likes

Total Posts

8 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 5
Level 3
lukas_oldenburg
Level 3

Likes

34 likes

Total Posts

8 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
Boost 1
View profile
lukas_oldenburg
Level 3

15-10-2015

No. But I also didn't check whether the problem persists. Whenever I need this feature the next time, I will check. However, we don't set up properties often, so it is not something that will be verified soon. I suggest Adobe support tries and verifies this here if it has been solved.            

Avatar

Avatar
Give Back 50
Level 6
Rahsing
Level 6

Likes

17 likes

Total Posts

368 posts

Correct Reply

132 solutions
Top badges earned
Give Back 50
Give Back 25
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
View profile

Avatar
Give Back 50
Level 6
Rahsing
Level 6

Likes

17 likes

Total Posts

368 posts

Correct Reply

132 solutions
Top badges earned
Give Back 50
Give Back 25
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
View profile
Rahsing
Level 6

15-10-2015

Alright,

Thank you for your feedback.

Once again, apologies for the inconvenience. I'll try to get this verified by support.

Rahul