s-code file doesnt load and _satellite.settings is undefined when I switch to staging.

Avatar

Avatar

Vikaz

Avatar

Vikaz

Vikaz

13-08-2018

Hi Team,


I am trying to test some new rules on staging library but I cant see them firing. On investigating I found that s-code file doesnt load and _satellite.settings is undefined when I switch to staging. I tried using both DTM switch and setting the localstorage value directly.         

Can you help ?

Thanks,
Vikas

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar

Vikaz

Avatar

Vikaz

Vikaz

16-10-2018

The issue was due to the async attribute placed in the script. Its now fixed. Hope this info helps someone else

Thanks

Answers (3)

Answers (3)

Avatar

Avatar

jantzen_belliston-Adobe

Community Manager

Total Posts

1.9K

Likes

312

Correct Answer

570

Avatar

jantzen_belliston-Adobe

Community Manager

Total Posts

1.9K

Likes

312

Correct Answer

570
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

13-08-2018

Sorry, I assumed you had never published. If you have published before, you can ignore my first response.

To clarify, when you load your site, are you able to see your DTM production library load and rules fire? Is it only when switching to staging via a browser extension or the console command?

Also, would it be possible to share a URL of the page so the community members can help troubleshoot?

Avatar

Avatar

Vikaz

Avatar

Vikaz

Vikaz

13-08-2018

We've done selective publish of our rules to live across last couple of days. Do you suggest pushing all unpublished rules to live ?

Avatar

Avatar

jantzen_belliston-Adobe

Community Manager

Total Posts

1.9K

Likes

312

Correct Answer

570

Avatar

jantzen_belliston-Adobe

Community Manager

Total Posts

1.9K

Likes

312

Correct Answer

570
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

13-08-2018

Try publishing your production library once. You can approve and publish a blank rule if you'd like.