Page Load Rule firing on Domain that was not selected

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
jewhite01
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

8 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
jewhite01
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

8 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
View profile
jewhite01
Level 2

28-11-2017

We are having an issue with a Page Load Rule, in which is firing on domains that are not selected in the rule criteria. We have a single domain selected, but it is firing on another domain. As an example, we have a Page Load Rule that has the domain criteria set for "mysite.com" only, but when we debug the rules and look at the reports we see the rule is also firing for "site.com". 

Though we have a specific domain selected in the rule criteria, any ideas why the rule isn't applying it for only that domain?

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Boost 5
Level 3
aseelund
Level 3

Likes

18 likes

Total Posts

33 posts

Correct reply

12 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 10
Boost 1
Applaud 5
View profile

Avatar
Boost 5
Level 3
aseelund
Level 3

Likes

18 likes

Total Posts

33 posts

Correct reply

12 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 10
Boost 1
Applaud 5
View profile
aseelund
Level 3

18-12-2017

Please see my thread here, i believe they are related

_satellite.isSubdomainOf produces false positives and affects _satellite.isOutboundLink

This seems to be a defect in _satellite.isSubdomainOf

Answers (3)

Answers (3)

Avatar

Avatar
Boost 3
Level 2
zaned72942122
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

5 posts

Correct reply

3 solutions
Top badges earned
Boost 3
Boost 1
Affirm 3
Affirm 1
View profile

Avatar
Boost 3
Level 2
zaned72942122
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

5 posts

Correct reply

3 solutions
Top badges earned
Boost 3
Boost 1
Affirm 3
Affirm 1
View profile
zaned72942122
Level 2

04-12-2017

Are you sure that site.com and mysite.com have the same DTM include?

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
jewhite01
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

8 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
jewhite01
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

8 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
View profile
jewhite01
Level 2

04-12-2017

This is happening in production and the rules are published.

Avatar

Avatar
Validate 1000
Community Manager
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

Likes

339 likes

Total Posts

2,331 posts

Correct reply

819 solutions
Top badges earned
Validate 1000
Springboard
Validate 500
Validate 250
Validate 100
View profile

Avatar
Validate 1000
Community Manager
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

Likes

339 likes

Total Posts

2,331 posts

Correct reply

819 solutions
Top badges earned
Validate 1000
Springboard
Validate 500
Validate 250
Validate 100
View profile
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

04-12-2017

Is this happening in staging or production? If only production, check to see if the condition to only fire on "mystie.com" was approved and published.

If you'd like me to take a deeper look, can you provide the rule name and a URL where I can see this happening?

Thanks,
Jantzen