Non-English Labels DTM Rules section

Avatar

Avatar

Bsmith320

Avatar

Bsmith320

Bsmith320

15-01-2016

I am working on creating events in the rules section and I noticed some of the labels are not in English. See attached file.

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar

Bsmith320

Avatar

Bsmith320

Bsmith320

21-01-2016

1. I was seeing the issue in Chrome

2. after clearing my cache and cookies, the issue was corrected.

Bill

Answers (10)

Answers (10)

Avatar

Avatar

alim92960278

Avatar

alim92960278

alim92960278

22-01-2016

On my work computer I signed out/in and it's in English again.

Avatar

Avatar

taciac

Avatar

taciac

taciac

21-01-2016

alim93424919 wrote...

Hi Tacia,

This was actually on the Adobe Tool global variables section.

At work I was using Firefox. On my home computer I don't have this issue (Firefox and Chrome).

Ali

 

Thanks for clarifying. Did clearing the cache and cookies resolve the issue?

Thanks!

Tacia

Avatar

Avatar

alim93424919

Avatar

alim93424919

alim93424919

21-01-2016

Hi Tacia,

This was actually on the Adobe Tool global variables section.

At work I was using Firefox. On my home computer I don't have this issue (Firefox and Chrome).

Ali

Avatar

Avatar

taciac

Avatar

taciac

taciac

21-01-2016

Bsmith320 wrote...

1. I was seeing the issue in Chrome

2. after clearing my cache and cookies, the issue was corrected.

Bill

 

 

That's great to hear. Thanks for the update.

 

-Tacia

Avatar

Avatar

taciac

Avatar

taciac

taciac

21-01-2016

Hi Bill & Ali,

I haven't been able to recreate this issue on my end. It may only occur on a specific browser. Please provide the following: 

1 - Which browser(s) does the issue occur in?

2 - Does the issue persist after clearing cache & cookies?

Thank you,

Tacia

Avatar

Avatar

taciac

Avatar

taciac

taciac

21-01-2016

Hi Ali,

Does this happen on creation of a rule, or on editing a rule?

Thank you,

Tacia

Avatar

Avatar

alim92960278

Avatar

alim92960278

alim92960278

21-01-2016

I'm having the same issue as you.

Avatar

Avatar

taciac

Avatar

taciac

taciac

20-01-2016

Hi Bill,

The interface should be pulling from the language setting. For this issue, I recommend opening a ticket with Customer Care for further investigation. In the ticket include the property name and an example rule where this occurs.  

Thank you,

Tacia

Avatar

Avatar

Bsmith320

Avatar

Bsmith320

Bsmith320

19-01-2016

Parit,

The language is set for English. I am still seeing the non-english language.

Bill

Avatar

Avatar

ParitMittal

Avatar

ParitMittal

ParitMittal

17-01-2016

Hi Smith, 

In General , we have an Account Setting in DTM Interface where a user choose the desired language from the drop-down list. The user interface displays in the selected language. In the upper right corner of the dynamic tag management interface, click  > Account Settings and screen like below screen will be displayed. Please check whether the correct language option is selected or not.

If the correct language option has already been selected , Can you please let us know whether the label language problem exists only on the Rules section pages or on all pages of DTM Interface?.

Thanks & Regards

Parit Mittal