Maximum call stack size exceeded

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
jeffsabre
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

24 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
jeffsabre
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

24 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile
jeffsabre
Level 2

28-07-2017

I seem to randomly get this error in the console and of course nothing fires. It seems to only happen on the first request into _satelitte and occurs on the getVar() function.

I cannot duplicate so unfortunately can't trace or set break points

Anyone else experience this or have an idea as to cause?

Thnx
Jeff

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Validate 1000
Community Manager
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

Likes

339 likes

Total Posts

2,338 posts

Correct reply

819 solutions
Top badges earned
Validate 1000
Springboard
Validate 500
Validate 250
Validate 100
View profile

Avatar
Validate 1000
Community Manager
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

Likes

339 likes

Total Posts

2,338 posts

Correct reply

819 solutions
Top badges earned
Validate 1000
Springboard
Validate 500
Validate 250
Validate 100
View profile
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

25-08-2017

It looks like this error can be caused by a number of JavaScript errors.

Internally, we've seen that error when the doPlugins runs more than once before a tag fires. Sometimes if two tags fire immediately one after another, we've also seen it. Could either of these situations be true for your site?

Answers (10)

Answers (10)

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
jeffsabre
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

24 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
jeffsabre
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

24 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile
jeffsabre
Level 2

25-08-2017

I’ll have to pour through the code to see. At least it seems to only occur on the first hit for a session so that limits the rules, data elements and events I need to look through

Thanks for your help

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
jeffsabre
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

24 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
jeffsabre
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

24 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile
jeffsabre
Level 2

16-08-2017

If you want you can try to replicate here, seems to be happen more frequently

https://wl64-int.sabresonicweb.com/dx/MNDX/#/home

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
jeffsabre
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

24 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
jeffsabre
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

24 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile
jeffsabre
Level 2

16-08-2017

And just got another one on first page reload. But it does not happen on every first page

MaxCallStack2.png

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
jeffsabre
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

24 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
jeffsabre
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

24 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile
jeffsabre
Level 2

16-08-2017

MaxCallStack.png

Avatar

Avatar
Validate 1000
Community Manager
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

Likes

339 likes

Total Posts

2,338 posts

Correct reply

819 solutions
Top badges earned
Validate 1000
Springboard
Validate 500
Validate 250
Validate 100
View profile

Avatar
Validate 1000
Community Manager
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

Likes

339 likes

Total Posts

2,338 posts

Correct reply

819 solutions
Top badges earned
Validate 1000
Springboard
Validate 500
Validate 250
Validate 100
View profile
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

16-08-2017

I'm not seeing the screenshot? Can you try attaching it again?

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
jeffsabre
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

24 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
jeffsabre
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

24 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile
jeffsabre
Level 2

16-08-2017

Just happened again on first page in session, console screen shot attached. Reload page and all is good

Thnx

Jeff

Site Optimization, Analytics and Reporting Principal

Avatar

Avatar
Validate 1000
Community Manager
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

Likes

339 likes

Total Posts

2,338 posts

Correct reply

819 solutions
Top badges earned
Validate 1000
Springboard
Validate 500
Validate 250
Validate 100
View profile

Avatar
Validate 1000
Community Manager
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

Likes

339 likes

Total Posts

2,338 posts

Correct reply

819 solutions
Top badges earned
Validate 1000
Springboard
Validate 500
Validate 250
Validate 100
View profile
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

14-08-2017

Understood. I'll leave this questions open in case others have seen anything.

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
jeffsabre
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

24 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
jeffsabre
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

24 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile
jeffsabre
Level 2

14-08-2017

I am not able to reproduce on demand so providing URLs will not be productive. It happens on a random basis

Thnx

Jeff

Site Optimization, Analytics and Reporting Principal

Avatar

Avatar
Validate 1000
Community Manager
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

Likes

339 likes

Total Posts

2,338 posts

Correct reply

819 solutions
Top badges earned
Validate 1000
Springboard
Validate 500
Validate 250
Validate 100
View profile

Avatar
Validate 1000
Community Manager
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

Likes

339 likes

Total Posts

2,338 posts

Correct reply

819 solutions
Top badges earned
Validate 1000
Springboard
Validate 500
Validate 250
Validate 100
View profile
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

14-08-2017

Hi Jeff,

Did you still need assistance with this issue? If not, would you mind posting the solution you found in case others face the same problem?

Thanks,
Jantzen

Avatar

Avatar
Validate 1000
Community Manager
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

Likes

339 likes

Total Posts

2,338 posts

Correct reply

819 solutions
Top badges earned
Validate 1000
Springboard
Validate 500
Validate 250
Validate 100
View profile

Avatar
Validate 1000
Community Manager
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

Likes

339 likes

Total Posts

2,338 posts

Correct reply

819 solutions
Top badges earned
Validate 1000
Springboard
Validate 500
Validate 250
Validate 100
View profile
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

31-07-2017

Hi Jeff,

Do you have a URL where we can see this error? Also, how are you deploying DTM? Are the embed tags statically included on the page or are they dynamically inserted?


Thanks,
Jantzen