ERROR TypeError: Cannot read property 'getS' of undefined

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
alexm88522813
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
alexm88522813
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
alexm88522813
Level 1

13-09-2018

Has anyone else came across this issue before? It's a new one to me and have only found one other discussion where something similar has cropped up, but it went unresolved so wasn't much help!

Full error message on the following urls ( https://benchmarks.econsultancy.com and https://isd.econsultancy.com):

ERROR TypeError: Cannot read property 'getS' of undefined

    at Location.<anonymous> (satellite-5b87ed8d64746d2bd300a564.js:20)

    at i (satelliteLib-330de18b8d9326dabe4b8023f4a38cb1cb1dea38.js:11)

    at i (satelliteLib-330de18b8d9326dabe4b8023f4a38cb1cb1dea38.js:10)

    at HTMLScriptElement.onload.t.onload [as __zone_symbol__ON_PROPERTYload] (satelliteLib-330de18b8d9326dabe4b8023f4a38cb1cb1dea38.js:10)

    at HTMLScriptElement.E (polyfills.4277d8cf821576b964ae.bundle.js:1)

    at t.invokeTask (polyfills.4277d8cf821576b964ae.bundle.js:1)

    at Object.onInvokeTask (main.730b65d9a230f49f323a.bundle.js:1)

    at t.invokeTask (polyfills.4277d8cf821576b964ae.bundle.js:1)

    at n.runTask (polyfills.4277d8cf821576b964ae.bundle.js:1)

    at n.invokeTask [as invoke] (polyfills.4277d8cf821576b964ae.bundle.js:1)

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Coach
Employee
Gigazelle
Employee

Likes

473 likes

Total Posts

1,947 posts

Correct reply

740 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor 2
Validate 1
Ignite 80
Ignite 70
View profile

Avatar
Coach
Employee
Gigazelle
Employee

Likes

473 likes

Total Posts

1,947 posts

Correct reply

740 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor 2
Validate 1
Ignite 80
Ignite 70
View profile
Gigazelle
Employee

01-10-2018

I checked your site, and it looks like the subdomain of the image request is ex.%20site.omtrdc.net. This is preventing the domain from resolving. I believe that's managed by the tracking server field, so you'll want to update that to not have any spaces or periods.

Once that error is resolved, let me know so I can check the console and see if there are any other issues at hand.

Answers (0)