DTM: Tags that work in staging won't go live even after publishing the queue

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
brian_andrews1
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

11 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
brian_andrews1
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

11 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
brian_andrews1
Level 1

15-10-2015

Happy New Year to all!


Having a little trouble with my DTM.  For some reason, no new tags that I've created in the year of 2015 will publish live.  I can create the tags, test them successfully in staging with the Adobe DTM Chrome Plugin, but when I approve the tags and publish the queue, nothing happens.  The changes aren't made to the live site.  

 

I am hosting my instance of DTM through Akamai.  Usually the changes are reflected in roughly 5 minutes after publishing the queue.  Its been over an hour now and still nothing.  Anyone have an idea?



Thank you.

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Give Back 50
Level 6
Rahsing
Level 6

Likes

17 likes

Total Posts

368 posts

Correct reply

132 solutions
Top badges earned
Give Back 50
Give Back 25
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
View profile

Avatar
Give Back 50
Level 6
Rahsing
Level 6

Likes

17 likes

Total Posts

368 posts

Correct reply

132 solutions
Top badges earned
Give Back 50
Give Back 25
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
View profile
Rahsing
Level 6

15-10-2015

Hi Brian,

Apologies for the inconvenience.

There was a maintenance for Publishing & deployment of rules going on yesterday. (Info here:http://status.adobe.com/).

It is up and running now.

Kind Regards

Rahul

Answers (2)

Answers (2)

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
brian_andrews1
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

11 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
brian_andrews1
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

11 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
brian_andrews1
Level 1

15-10-2015

Hi Rahul, 

Yes I am still facing this issue.

I created tags almost 24 hours ago now.  They work in staging but when I publish the queue they never go live.

Avatar

Avatar
Give Back 50
Level 6
Rahsing
Level 6

Likes

17 likes

Total Posts

368 posts

Correct reply

132 solutions
Top badges earned
Give Back 50
Give Back 25
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
View profile

Avatar
Give Back 50
Level 6
Rahsing
Level 6

Likes

17 likes

Total Posts

368 posts

Correct reply

132 solutions
Top badges earned
Give Back 50
Give Back 25
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
View profile
Rahsing
Level 6

15-10-2015

Hi Brian,

Are you still facing this issue?

Kind Regards

Rahul