Expand my Community achievements bar.

Join us for the Adobe Journey Optimizer Community Q&A Coffee Break on 28th February at 8 am PT with Ariel Sultan, Daniel Wright, Josee Haeley and Rohit Basuri.
SOLVED

DTM: Tags that work in staging won't go live even after publishing the queue

Avatar

Level 2

Happy New Year to all!


Having a little trouble with my DTM.  For some reason, no new tags that I've created in the year of 2015 will publish live.  I can create the tags, test them successfully in staging with the Adobe DTM Chrome Plugin, but when I approve the tags and publish the queue, nothing happens.  The changes aren't made to the live site.  

 

I am hosting my instance of DTM through Akamai.  Usually the changes are reflected in roughly 5 minutes after publishing the queue.  Its been over an hour now and still nothing.  Anyone have an idea?



Thank you.

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Level 8

Hi Brian,

Apologies for the inconvenience.

There was a maintenance for Publishing & deployment of rules going on yesterday. (Info here:http://status.adobe.com/).

It is up and running now.

Kind Regards

Rahul

View solution in original post

3 Replies

Avatar

Level 8

Hi Brian,

Are you still facing this issue?

Kind Regards

Rahul

Avatar

Level 2

Hi Rahul, 

Yes I am still facing this issue.

I created tags almost 24 hours ago now.  They work in staging but when I publish the queue they never go live.

Avatar

Correct answer by
Level 8

Hi Brian,

Apologies for the inconvenience.

There was a maintenance for Publishing & deployment of rules going on yesterday. (Info here:http://status.adobe.com/).

It is up and running now.

Kind Regards

Rahul