dtm showing chinese labels

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
catwhill
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

3 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
catwhill
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

3 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
catwhill
Level 1

26-01-2016

Today, I've noticed that within my "Adobe Analytics" section of an event based rule, the labels for evars, props & events is displaying in Chinese. My account language setting is English. Anybody else having this issue and/or know how to fix it?

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 7
taciac
Level 7

Likes

17 likes

Total Posts

341 posts

Correct reply

188 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 10
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 7
taciac
Level 7

Likes

17 likes

Total Posts

341 posts

Correct reply

188 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 10
Boost 1
View profile
taciac
Level 7

26-01-2016

Hi Cathleen,

If you clear your cache and cookies does it return to English? I have seen two fixes for this:

1 - Log out and log back in

2 - Clear cache and cookies

Let me know if that doesn't work.

-Tacia

Answers (3)

Answers (3)

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
catwhill
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

3 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
catwhill
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

3 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
catwhill
Level 1

01-02-2016

Thank you! That fixed it.

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
catwhill
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

3 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
catwhill
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

3 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
catwhill
Level 1

01-02-2016

That fixed it! Thank you!

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 5
andrew_r-GrfLbX
Level 5

Likes

82 likes

Total Posts

133 posts

Correct reply

36 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 50
Boost 5
Boost 3
View profile

Avatar
Validate 10
Level 5
andrew_r-GrfLbX
Level 5

Likes

82 likes

Total Posts

133 posts

Correct reply

36 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 50
Boost 5
Boost 3
View profile
andrew_r-GrfLbX
Level 5

28-01-2016

Mine has been doing this sporadically as well since the update the other week. Cookie/Cache clearing seems to have fixed it now though.