DTM Issue - 404 error when trying to get to Approval Page of Rules

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
Cottageman1
Level 2

Likes

9 likes

Total Posts

11 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Affirm 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
Cottageman1
Level 2

Likes

9 likes

Total Posts

11 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Affirm 1
View profile
Cottageman1
Level 2

02-03-2017

Hi everyone, 

Has anyone here encountered this issue:  In one of our DTM properties, we have created a number of new rules.  When we try to get to the 'Approvals'  menu, we get a 404 error instead of the expected approvals menu page. 

Needless to say, this blocks us from proceeding with new rule implementation!

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
Cottageman1
Level 2

Likes

9 likes

Total Posts

11 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Affirm 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
Cottageman1
Level 2

Likes

9 likes

Total Posts

11 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Affirm 1
View profile
Cottageman1
Level 2

02-03-2017

Hi Jantzen,
Seems to be a server issue.  I have been able to intermittently get to the approvals section by modifying rules and resubmitting for approval.  Weird.
Thanks,
Chris
 

Answers (2)

Answers (2)

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 10
ParitMittal
Level 10

Likes

93 likes

Total Posts

817 posts

Correct reply

349 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 50
Boost 5
Boost 3
View profile

Avatar
Validate 10
Level 10
ParitMittal
Level 10

Likes

93 likes

Total Posts

817 posts

Correct reply

349 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 50
Boost 5
Boost 3
View profile
ParitMittal
Level 10

09-03-2017

Hi Chris,

Is the above issue still observed ?. If yes, Please do let us know so that we can further look into the same.

Thanks & Regards

Parit Mittal

Avatar

Avatar
Validate 1000
Community Manager
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

Likes

339 likes

Total Posts

2,338 posts

Correct reply

819 solutions
Top badges earned
Validate 1000
Springboard
Validate 500
Validate 250
Validate 100
View profile

Avatar
Validate 1000
Community Manager
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

Likes

339 likes

Total Posts

2,338 posts

Correct reply

819 solutions
Top badges earned
Validate 1000
Springboard
Validate 500
Validate 250
Validate 100
View profile
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

02-03-2017

Hi,

I haven't heard of this issue before. Have you tried logging out of DTM and logging back in? Also, you may want to run a quick verification on permissions for your user.

Cheers,
Jantzen