DTM debugger

Avatar

Avatar
Validate 25
Level 4
cathyw49544988
Level 4

Likes

36 likes

Total Posts

155 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
View profile

Avatar
Validate 25
Level 4
cathyw49544988
Level 4

Likes

36 likes

Total Posts

155 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
View profile
cathyw49544988
Level 4

30-08-2017

I am wondering why sometime the DTM debugger showed as deactivated and I can not use it. Do you know how to active it?

Thanks.

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Establish
Employee
hyderziaee
Employee

Likes

228 likes

Total Posts

465 posts

Correct reply

222 solutions
Top badges earned
Establish
Coach
Contributor
Shape 1
Give Back 25
View profile

Avatar
Establish
Employee
hyderziaee
Employee

Likes

228 likes

Total Posts

465 posts

Correct reply

222 solutions
Top badges earned
Establish
Coach
Contributor
Shape 1
Give Back 25
View profile
hyderziaee
Employee

30-08-2017

No, you do not require to login to use the debugger. You will have to troubleshoot why the library did not load on page.

One thing you may want to check is if the property was every published. If not publish and then see if the error remains.

Answers (4)

Answers (4)

Avatar

Avatar
Validate 25
Level 4
cathyw49544988
Level 4

Likes

36 likes

Total Posts

155 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
View profile

Avatar
Validate 25
Level 4
cathyw49544988
Level 4

Likes

36 likes

Total Posts

155 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
View profile
cathyw49544988
Level 4

30-08-2017

That's the error message I got.

In order to use the DTM debugger, do I have to login DTM first? Right now, there is a bug and I can run into login issue.

Avatar

Avatar
Establish
Employee
hyderziaee
Employee

Likes

228 likes

Total Posts

465 posts

Correct reply

222 solutions
Top badges earned
Establish
Coach
Contributor
Shape 1
Give Back 25
View profile

Avatar
Establish
Employee
hyderziaee
Employee

Likes

228 likes

Total Posts

465 posts

Correct reply

222 solutions
Top badges earned
Establish
Coach
Contributor
Shape 1
Give Back 25
View profile
hyderziaee
Employee

30-08-2017

Type in the console _satellite

If the object initialized, you should get something like this:

1289314_pastedImage_1.png

If it did not:

1289345_pastedImage_3.png

Would need more details to troubleshoot the actual issue. If possible reach out to Customer Care or check with a developer.

Avatar

Avatar
Validate 25
Level 4
cathyw49544988
Level 4

Likes

36 likes

Total Posts

155 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
View profile

Avatar
Validate 25
Level 4
cathyw49544988
Level 4

Likes

36 likes

Total Posts

155 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
View profile
cathyw49544988
Level 4

30-08-2017

I got several error message: Failed to load resource: net::ERR_FAILED

Does this relate to initialize _satellite object?

How to solve this issue?

Avatar

Avatar
Establish
Employee
hyderziaee
Employee

Likes

228 likes

Total Posts

465 posts

Correct reply

222 solutions
Top badges earned
Establish
Coach
Contributor
Shape 1
Give Back 25
View profile

Avatar
Establish
Employee
hyderziaee
Employee

Likes

228 likes

Total Posts

465 posts

Correct reply

222 solutions
Top badges earned
Establish
Coach
Contributor
Shape 1
Give Back 25
View profile
hyderziaee
Employee

30-08-2017

Could be because the library did not load. Check in the console if the _satellite object has initialized.