Deploying Target via DTM on Dev

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
ella_nguyen
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

5 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Affirm 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
ella_nguyen
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

5 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Affirm 1
View profile
ella_nguyen
Level 1

14-03-2016

I broke the staging environment with some custom rule for target deployed via DTM. I'm trying to recreate the crash on dev, but can't seem to get Target to deploy via DTM on dev. Does anyone have any idea how I can solve this? Thanks!

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Springboard
MVP
Amit_Kumar
MVP

Likes

329 likes

Total Posts

649 posts

Correct reply

231 solutions
Top badges earned
Springboard
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Validate 10
View profile

Avatar
Springboard
MVP
Amit_Kumar
MVP

Likes

329 likes

Total Posts

649 posts

Correct reply

231 solutions
Top badges earned
Springboard
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Validate 10
View profile
Amit_Kumar
MVP

14-03-2016

ellanguyen wrote...

I broke the staging environment with some custom rule for target deployed via DTM. I'm trying to recreate the crash on dev, but can't seem to get Target to deploy via DTM on dev. Does anyone have any idea how I can solve this? Thanks!

 

Raise a ticket with Adobe to provision for DTM header/footer for your DEV environment(assuming they have provisioned that only for stage and prod).

If this is not the case than please share more details about your problem like are you getting any error, are you able to load the DTM code in your AEM, what's the difference in your stage and dev environment? did you added the adobe whitelisting for dev  etc etc

I am unable to understand your problem with given information.

Regards,

Amit

Answers (0)