Adobe DTM Tag Not Firing on First Visit

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 2
johncfl
Level 2

Likes

5 likes

Total Posts

16 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 10
Level 2
johncfl
Level 2

Likes

5 likes

Total Posts

16 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
View profile
johncfl
Level 2

23-09-2016

Hey everyone,

We recently noticed that the DTM tag doesn't fire when a user makes the first visit to our site. The tag would fire though once they go to a different page. The same issue has been happening across all browsers and pages. Anyone had similar issues and any tips on identifying the source of the problem?

Thanks

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Affirm 1
Level 1
tirru-4rzX7q
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

3 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Affirm 1
View profile

Avatar
Affirm 1
Level 1
tirru-4rzX7q
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

3 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Affirm 1
View profile
tirru-4rzX7q
Level 1

28-09-2016

Hi,

Can you specify how are you loading the DTM library ? is it sync or async manner ? 

Are you getting any errors in DTM console ?

I suspect timing issue and availability of _satellite object.

Answers (1)

Answers (1)

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 10
ParitMittal
Level 10

Likes

93 likes

Total Posts

817 posts

Correct reply

349 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 50
Boost 5
Boost 3
View profile

Avatar
Validate 10
Level 10
ParitMittal
Level 10

Likes

93 likes

Total Posts

817 posts

Correct reply

349 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Boost 50
Boost 5
Boost 3
View profile
ParitMittal
Level 10

12-10-2016

Hi Yeung ,

Are you still experiencing the issue. If yes, Please do let us know so that we can further help to resolve the same.

Thanks & Regards

Parit Mittal