Web page is not loading in target and showing error finding Target libraries.

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
rajvib36266313
Level 2

Likes

10 likes

Total Posts

11 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Give Back 3
Give Back
Ignite 1
Boost 5
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
rajvib36266313
Level 2

Likes

10 likes

Total Posts

11 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Give Back 3
Give Back
Ignite 1
Boost 5
View profile
rajvib36266313
Level 2

05-08-2020

rajvib36266313_0-1596668481595.png

I have also added the "Adobe Target VEC Helper" chrome extension into my browser but still, the page is not loading for me. I tried to log in with my credential in another colleague's laptop and it's working fine. Same issue in all other browsers on my laptop. How to resolve this issue?

Accepted Solutions (0)

Answers (1)

Answers (1)

Avatar

Avatar
Affirm 10
Level 3
karandhawan
Level 3

Likes

35 likes

Total Posts

41 posts

Correct reply

10 solutions
Top badges earned
Affirm 10
Give Back
Boost 5
Boost 3
Boost 25
View profile

Avatar
Affirm 10
Level 3
karandhawan
Level 3

Likes

35 likes

Total Posts

41 posts

Correct reply

10 solutions
Top badges earned
Affirm 10
Give Back
Boost 5
Boost 3
Boost 25
View profile
karandhawan
Level 3

26-08-2020

 

@rajvib36266313 

This issue maybe happening because google decided to change the default setting for the samesite attribute in cookies. you can find more info here: https://www.chromium.org/updates/same-site
As stated in the above link, the rollout is almost complete and thus VEC issues are expected.
 
Here is the recommendation to be able to create activities in Target :
1. Go to Go to URL : chrome://flags/#same-site-by-default-cookies in your chrome browser.  
2. Disable the "SameSite by default cookies" flag 
3. Relaunch the browser

Let me know if this helps?

 

Regards,

Karan Dhawan