Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Target Premium: Variation not showing

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
Ridder_M
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

20 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
Ridder_M
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

20 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile
Ridder_M
Level 2

15-10-2015

Hello,

I created a simple test in Target Premium where I'm just changing the copy and targeted based on a query string parameter.  Although I can see the changes in the visual editor, when I activate the campaign, the variation is not shown either when I click the "verify URL" link in the activity or when I trigger the activity.  Any recommendations on what to do will be greatly appreciated.

Test URL:  uat2-www.devry.com

Thanks,
Ridder

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Boost 5
Employee
raags35988425
Employee

Likes

26 likes

Total Posts

41 posts

Correct Reply

13 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 5
Employee
raags35988425
Employee

Likes

26 likes

Total Posts

41 posts

Correct Reply

13 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
Boost 1
View profile
raags35988425
Employee

15-10-2015

Hi Ridder

This may probably be due to the reasons that there have been changes in the structure of the website after the test creation in which case the test needs to be setup again. Also you can explicitly create a new activity to double check this and verify that the activity is saved and synced in target.

Hope this helps

Raag

Answers (1)

Answers (1)

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
Ridder_M
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

20 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
Ridder_M
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

20 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
View profile
Ridder_M
Level 2

15-10-2015

Hi Raag,

The reason was a setup in AEM6.  But once the setup was completed, the activities are now working as expected.  You can mark this as solved.

Thanks,
Ridder