Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Page Viewed Segment Building

Avatar

Avatar
Validate 25
Level 2
davidb98884514
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

37 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
View profile

Avatar
Validate 25
Level 2
davidb98884514
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

37 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
View profile
davidb98884514
Level 2

15-10-2015

Hi all,

I'm running an AB test where we're redirecting 50% of visitors to our site from our current sales engine to a new sales engine. Visitors enter the campaign prior to visiting either of the sales engines. I'm trying to build a segment to measure performance by only visitors that entered the sales engines (either of the two). I've made a segment in which the condition is Current Page URL contains www.domainname.com/ticketstoreA or www.domainname.com/ticketstoreB at the campaign entry level. For whatever reason, this segment does not work. It continues to show zeros despite my countless times visiting the sales engine after entering the campaign. Strangely though, I've replaced the URL with another URL outside of the sales engine and that worked. 

Has anyone experienced this?

Thanks in advance!

David

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Give Back 25
Employee
shekhardhiman
Employee

Likes

51 likes

Total Posts

688 posts

Correct Reply

330 solutions
Top badges earned
Give Back 25
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
View profile

Avatar
Give Back 25
Employee
shekhardhiman
Employee

Likes

51 likes

Total Posts

688 posts

Correct Reply

330 solutions
Top badges earned
Give Back 25
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
View profile
shekhardhiman
Employee

15-10-2015

Hi David,

It might sound obvious but I hope you have the target library (mbox.js) on the sales engine.

Thanks!

Answers (3)

Answers (3)

Avatar

Avatar
Validate 25
Level 2
davidb98884514
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

37 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
View profile

Avatar
Validate 25
Level 2
davidb98884514
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

37 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 25
Validate 10
Validate 1
Boost 5
Boost 3
View profile
davidb98884514
Level 2

15-10-2015

I tried using the mboxURL parameter condition, bit that didn't work either. Do you have any other recommendations? I'm using Target Classic. 

Avatar

Avatar
Give Back 25
Employee
shekhardhiman
Employee

Likes

51 likes

Total Posts

688 posts

Correct Reply

330 solutions
Top badges earned
Give Back 25
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
View profile

Avatar
Give Back 25
Employee
shekhardhiman
Employee

Likes

51 likes

Total Posts

688 posts

Correct Reply

330 solutions
Top badges earned
Give Back 25
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
View profile
shekhardhiman
Employee

15-10-2015

David,

One more thing, could you please provide the example code or test URLs? Hopefully there will be something quick to identify 

Thanks!

Avatar

Avatar
Give Back 25
Employee
shekhardhiman
Employee

Likes

51 likes

Total Posts

688 posts

Correct Reply

330 solutions
Top badges earned
Give Back 25
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
View profile

Avatar
Give Back 25
Employee
shekhardhiman
Employee

Likes

51 likes

Total Posts

688 posts

Correct Reply

330 solutions
Top badges earned
Give Back 25
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
View profile
shekhardhiman
Employee

15-10-2015

Hi David,

Thank you for reaching out to Adobe Community.

Apologies for the inconvenience.

Try to change the segment definition and see if it helps. Are you doing it on target or recommendations?

Thanks!