Experiment does not show up

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
gyorgyb62452513
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

28 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
Affirm 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
gyorgyb62452513
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

28 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
Affirm 1
View profile
gyorgyb62452513
Level 2

11-04-2017

I am trying to do an A/B test on our pages in Target Standard (not AEM). Creating a new activity, add two experiments (A and B) and finishing the process properly, activating it at the end. The experiments do not show up neither in preview nor on the page if I open it on CDN / origin (dispatcher) - I am getting an error in the browser console:

Uncaught ReferenceError: _AT is not defined

If the activity is configured for the publisher directly, it works fine both in preview and on the page opened.

So it seems that something might be blocked by the dispatcher. (One more note: targeting works properly if it is done from AEM 6.1 SP2 CFP4)

Do you have any idea? Please help.

Best regards, Gyorgy

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 2
gyorgyb62452513
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

28 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
Affirm 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 2
gyorgyb62452513
Level 2

Likes

3 likes

Total Posts

28 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 3
Boost 1
Affirm 1
View profile
gyorgyb62452513
Level 2

12-04-2017

Providing latest mbox.js via DTM solved the issue.

Answers (0)