Experience Fragment Not Working - Error: atComponentInserted is not defined

Avatar

Avatar

patrickb8312284

Avatar

patrickb8312284

patrickb8312284

03-02-2021

I am trying to use experience fragments in a simple a/b test.

 

The XF's have been successfully been imported into Target, but will not show up in the test variation. 

 

When test using the Activity QA URL... I am getting an error and the XF isn't loading. 

I can see the page is trying to load the XF...

 

<div class="at-script-wrapper"><script class="at-loader" id="atloader-a85d8898-2" type="text/javascript">atComponentInserted({"scriptId":"atloader-a85d8898-2","path":"/content/experience-fragments/large-format/language-masters/en/site/TEST/eDM50.nocloudconfigs.html"});</script></div>

 

...but the atComponentInserted function is not found...

 

1 Uncaught ReferenceError: atComponentInserted is not defined at <anonymous>:1:1

 

The error seems to be originating from Launch, but I can't find any documentation on the atComponentInserted function, so I'm not sure where to start to troubleshoot. 

 

Any information on this would be helpful. 

 

 

 

 

 

Accepted Solutions (0)

Answers (1)

Answers (1)

Avatar

Avatar

josejr19

Avatar

josejr19

josejr19

03-02-2021

@patrickb8312284 Is this response from Target or inside the experience Target is trying to deliver on the front-end? Can you share the payload that Target responds with? Please remove any private data. Right now I am thinking that you have inline JS that might be having a race issue one when this atComponentInsert function is needed.