Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

ERROR The selected website is taking too long to load or does not contain Target libraries

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
ktao
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
ktao
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
ktao
Level 1

15-10-2015

I'm trying to create a new activity in Adobe Target premium and am seeing this error. 

[img]Target error.jpg[/img]

I know the website definitely contains Target libraries. The error also occurs when I duplicate an activity that is currently live. 

What's the best way to get around this? 

Thanks,
Karen

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Give Back 25
Employee
shekhardhiman
Employee

Likes

51 likes

Total Posts

688 posts

Correct Reply

330 solutions
Top badges earned
Give Back 25
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
View profile

Avatar
Give Back 25
Employee
shekhardhiman
Employee

Likes

51 likes

Total Posts

688 posts

Correct Reply

330 solutions
Top badges earned
Give Back 25
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
View profile
shekhardhiman
Employee

15-10-2015

Hi Karen,

Thanks for reaching out to Adobe Community.

Not sure on what could be causing this. Have you tried enabling the unsecured content on the browser? I would also request you try using the Enhanced Experience Composer. 

I would also suggest you to try the steps Steven have mentioned above.

Thanks!

Answers (1)

Answers (1)

Avatar

Avatar
Level 1
steven_fatigant
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct Reply

0 solutions
View profile

Avatar
Level 1
steven_fatigant
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

1 post

Correct Reply

0 solutions
View profile
steven_fatigant
Level 1

15-10-2015

We had the same issue. The user performing the administration of the new Activity does not have the appropriate permissions. When you add the correct Groups you should be good to go.

 

[img]Screen Shot 2015-07-09 at 12.57.45 PM.png[/img]