Auto-Target activity / preview links not working

Avatar

Avatar
Boost 1
Level 1
milliecitton
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

1 post

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 1
Level 1
milliecitton
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

1 post

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 1
View profile
milliecitton
Level 1

28-02-2020

Hi all,

 

We tested an activity using Auto-Allocate which has ended successfully. Now, we want to run it as an always-on activity using Auto-Target. I was hoping I would just be able to amend the AA campaign and change the traffic allocation to AT, however traffic allocation isn't editable anymore.

 

So we created a copy of the AA campaign (the original AA campaign isn't active anymore but was working perfectly fine, including preview links) and changed the traffic allocation to being Auto-Target in the copy. However, the preview links don't trigger the experience anymore and we can't see the change appear whatsoever.

 

What do you think is happening? Please help!

 

Thanks,

Millie

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Coach
Employee
mikewebguy
Employee

Likes

635 likes

Total Posts

402 posts

Correct reply

85 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor
Shape 25
Shape 1
Shape 10
View profile

Avatar
Coach
Employee
mikewebguy
Employee

Likes

635 likes

Total Posts

402 posts

Correct reply

85 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor
Shape 25
Shape 1
Shape 10
View profile
mikewebguy
Employee

28-02-2020

@milliecitton 

Try refreshing after the initial load. If that doesn't work its probably time to open a ticket with Target support.  
Mihnea Docea | Technical Support Consultant | Customer Experience | Adobe | 1 (800) 497-0335

Answers (0)