Adobe Target test is not slitting traffic as set (50%/50%)

Avatar

Avatar
Boost 1
Level 1
Jaspervdz
Level 1

Like

1 like

Total Posts

1 post

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 1
Level 1
Jaspervdz
Level 1

Like

1 like

Total Posts

1 post

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 1
View profile
Jaspervdz
Level 1

30-09-2020

I have a Target test that is behaving strangely. I have the test split 50% however the traffic is not allocating correctly.
At first I thought it had something to do with the experience reporting wrong in A4T because we where on an older version of at.js. but this is not the case.
version.png
Look forward to suggestions on where to look next?
 

 

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Contributor
Level 7
Eric_Vidana
Level 7

Likes

157 likes

Total Posts

151 posts

Correct reply

37 solutions
Top badges earned
Contributor
Shape 1
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 25
View profile

Avatar
Contributor
Level 7
Eric_Vidana
Level 7

Likes

157 likes

Total Posts

151 posts

Correct reply

37 solutions
Top badges earned
Contributor
Shape 1
Give Back 5
Give Back 3
Give Back 25
View profile
Eric_Vidana
Level 7

09-11-2020

Can you elaborate a bit on the scenario? The screen shot provided seems to show two Target requests. Are they two requests from the same page or separated by a refresh? What are you looking for that should change? Unless you set up mbox3rdpartyid, Target will rely on the TNT ID to determine the user. Once a user is in a group, it will stick in that group so you would expect to stay in the A or B and not flip-flop. 

Answers (0)